Veckans Astro/Tarot v23 (7-13 juni) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot v23 (7-13 juni)  – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara någon annans hälsa som du har fokus på. Du står i något nytt projekt eller engagemang nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare. Ta vara på denna energi som kommer din väg.

Oxen

En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Du ber om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt Det kan även vara något du frågar efter. Någon eller något hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror, ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Tvillingen

Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig. Jobbar du med kommunikation så är det en positiv period. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får det resultatet du önskar. Du ser ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Kräftan

Du upplever en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka. Helande och läkande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Det finns en kontakt till healande personer, det kan även vara du själv som på någon nivå är en healer eller så tar du hand om någon. Du backar även undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig.

Lejonet

Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara något som ett jobb, projekt, en kontakt eller information som kommer den vägen. Det finns ett beskydd över ditt hem just nu och du får även hjälp eller stöd via kommunikation.

Jungfrun

Du får igenom ngt, det kan vara något som du lyckas genomföra som du väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig på någon nivå så att du kommer vidare framåt. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor, du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Vågen

Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller någon som har en kunskap inom området. Du känner en stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse. Du hjälper, stödjer, undervisar eller guidar även någon som är yngre än dig eller ett barn

Skorpionen

Det ligger ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support. Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Du låter ditt inre kommer till uttryck. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den.

Skytten

Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Det kommer också någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Stenbocken

Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor just nu så var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor. Du får även hjälp framåt i något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat. Du får också uppmärksamhet eller uppskattning för något som du har gjort eller skapat vilket hjälper dig framåt till ett nästa steg. Du upplever en kärlek, omtänksamhet eller tacksamhet till någon eller något.

Vattumannen

En information kommer din väg. Universum sänder dig en välsignelse eller ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter. Du ska inte vara så hård mot dig själv då du inte har gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra eller något då du håller på med då det vänds mot dig själv annars. Det finns även en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa vilket kan ta för mycket tid eller energi av dig.

Fisken

Något nytt kommer din väg som känns intressant eller som öppnar upp en ny dörr. Det kan ha en koppling till barn, ett djur, en idé, eller ett projekt du står i. Du lämnar över till någon annan som du litar på för hjälp, stöd eller för ett beslut. Någon finns där för dig som visar vägen och du känner dig trygg med det. Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom något av dessa områden.

Kram och Namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v23 (7-13 juni) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *