Veckans Astro/Tarot v34 (23-29 aug) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

Veckans Astro/Tarot v34 (23-29 aug) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

NU KAN DU ÄVEN LYSSNA!

Väduren

Barn, tonåringar eller djurbebisar påverkar dig på någon nivå. Något som sker nu har en koppling till det förflutna och gör sig påmint i tankar, minnen eller en återkomst på ngot sätt. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig.

Du kommer nu att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det.

Det ligger även starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

Oxen

Något sker i anslutning till en ledighet, helg eller ett lov för dig eller någon närstående. Det kan även vara så att du just nu behöver veta ledigt och ta semester då du behöver ladda dina batterier.

Något du tidigare har lagt tid och energi på faller nu positivt ut eller till din fördel. En förväntning blir infriad och du känner att du är på rätt spår vilket ger dig energi att fortsätta framåt. Har du upplevt ett motstånd tidigare så lättar det nu eller så släpper helt.

Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare ut med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara något ett jobb, kontakt eller information som kommer den vägen.

Tvillingen

Förvänta dig att något både oväntat och positivt kommer din väg just nu. Det finns ett överflöd av kärlek, resurser eller så kan det vara ett positivt meddelande som kommer. Det kan vara så att detta positiva kommer in i ditt liv nu men du märker inte av resultatet av det förrän lite längre fram.

Det finns positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det är dock ingen tid där man träffar någon ny om man är singel. Men det är en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Man tar ett nytt steg som för varandra närmare eller mot ett gemensamt mål.

Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Kräftan

Du är nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans.

Du är mer självständigt just vilket innebär att inte behöver andra som bekräftar dig. Du står stark och trygg i din egen kraft vilket du kan använda dig av för ditt egna arbete. Det är också en fas där du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Det kan också vara så att du just nu har ett behov av att dra dig lite undan och ladda dina batterier då du lätt kan känna dig överväldigad.

Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom något område.

Lejonet

Något eller någon som ligger bakåt i tiden är i fokus och påverkar dig just nu. Det kan även handla om något som redan är uppstartat som man nu ska komma vidare i. Det kan även vara något från de förflutna som repeterar sig. Det är inte säkert att du ser eller upplever detta på en gång eftersom det kan ta ett litet tag innan det synliggörs. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor så var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor

Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) kommer också din väg.

Det finns även en stark koppling till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller en utomhusvistelse. Det kan även finnas ett behov av att omge sig med växter eller blommor oavsett om de är riktiga, konstgjorda eller som mönster.

.

Jungfrun

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person.

Djur, natur och växter också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

En situation, relation eller kanske till och med hälsan förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst.

Även skrivande, journalskrivande eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

Vågen

Du oroar dig troligtvis för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning, ha tillit.

Du vill gärna ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har ser alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du just nu kan påverka.

Du lyckas även med något, det kan vara något som du väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär någon seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu.

Gemenskap ligger också i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

Skorpionen

Vatten, sjöar, hav, öar, floder eller älvar ligger i fokus, det kan vara i tanke eller i handling på något sätt. Det kan finns ett behov av att omge sig med vatten och du kan mycket väl göra en resa där du kan ladda dina batterier vid vatten.

Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar, be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Skytten

Något du väntar på eller önskar håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det kan även vara något du jobbat på ett tag som håller på att trilla på plats. Den här perioden måste passera först innan det som väntas in sker.

Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig.

Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Det är upp till dig och ingen tid då du kan förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig. Glöm inte att du har alla möjligheter med dig.

Det finns även en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på så våga bjuda in eller ta emot. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Stenbocken

Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske för att något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske.

Valet du har är om förändringen ska vara i motstånd eller i ett positivt flöde framåt. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Du är mer självständigt just nu och visar vem du är vilket gör att du står upp för dig själv samt är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig, låtsas eller bygga murar. Du är dig själv och det får andra bara köpa.

Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt.

Vattumannen

Nu är ingen tid att oroa sig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Det ser ljusare ut framöver och om du bara har tålamod och fortsätter framåt i din kraft utan att backa på grund av rädsla eller kanske lathet så kommer du att finna det du önskar eller lyckas med det målet du har i sikte. Ha tillit till att allt du söker finns där ute.

Du är jäven lite extra känslig eller överkänslig just nu och det kan skapa missförstånd eller sårade känslor, så försök höja din blick och även se ur andras perspektiv.

Det finns även en känslighet som kan vara inspirerande speciellt om man uttrycker sig genom någon form av kreativitet. Du har nämligen en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa.

Undvik energier, personer eller situationer som dränerar dig på energi eftersom du lätt fångar upp andras känslor och gör dom till dina. Andras sanningar är inte nödvändigtvis dina så tillåt dig att ha integritet.

Fisken

Just nu så är det fokus på något firande. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det kommer att ske. Det kan även vara så att något firande, ditt eller någon annans som får en betydelse för dig i förlängningen.

Ditt hem står i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Något kreativt manifesterar sig igenom dig så ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v34 (23-29 aug) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

  1. Tusen Stenbockstack! Du beskriver exakt det som sker i mitt liv nu – jag följer med den positiva strömmen o känner en stor frihetskänsla.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *