Veckans Astro/Tarot v35 (30aug-5 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

DU KAN ÄVEN LYSSNA!

Veckans Astro/Tarot v35 (30aug-5 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Det kommer något positivt din väg som ger dig någon form av bekräftelse, utdelning, uppvaktning eller så höjer det ett värde på något. Det kan även innebära en tjänst.

Det finns även kärlek, support och omtänksamhet runt dig. Du känner en harmoni och helhet med dig själv likväl som med andra. Det existerar också fina samarbeten eller möten som tar dig framåt.

Det är även något nytt som kommer igång nu som får dig att känna en ny positivitet och spontanitet. Denna känsla gör att du vågar mer än tidigare. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor.

Oxen

Något eller någon får dig att må bra vilket får dig att känna glädje, tacksamhet och positivitet. Din inneboende harmoni gör att det skapas en stark gemenskap och känsla av samhörighet runt dig.

Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du nu kommer framåt.

Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att vidareutveckla.

Ett förhandsbesked eller meddelande kommer din väg som visar på att något nu är igångsatt vilket snart kommer att visa sig eller komma upp till ytan.

Det finns också en snabb kommunikation vilket skapar nya kontakter och möjligheter.

Tvillingen

Något faller på plats för dig vilket gör att du upplever en balans. Du finner harmoni vilket gör att du kan lyssna inåt och vila i det som du känner.

Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan vilket även kan röra arbetet eller arbetsplatsen. Du måste ta tag i din planering då det är upp till dig att se till att din grund är stabil och att du går framåt med rätt förutsättningar. Du behöver själv ta kontrollen och se över dina möjligheter.

Just nu så upplever du dåligt med ork eller så tappar du din energi gällande något eller någon vilket gör att du åker ner i botten. Möjligheten är också att någon eller något i din omgivning dränerar dig på din energi. Resultatet kan bli att du känner dig oengagerad eller besviken.

Kräftan

Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Eller så kommer nya tankar och idéer till stånd som gör att ett nästa steg framåt tas.

Du fixar det mesta och ser möjligheter lite överallt. Du är lite av en tusenkonstnär som kan trolla med knäna om det behövs och skapa tillgångar och nya lösningar som man tidigare inte varit i kontakt med.

Det sker även någon form av förnyelse för dig just nu då något oväntat kommer och bjuder på nya resurser, möjligheter eller en ny stabilitet och trygghet. Det kan även visa på en vidareutveckling av något du redan påbörjat. 

Lejonet

Du lägger just nu ner mycket tid och energi på något som kommer att ge en utdelning lite längre fram i tiden så ha tålamod. Du står stark och motiverad i din kraft och är beredd att jobba för långsiktiga resultat. 

Det är även en tid där du finner svar på något du undrar över samt att du tar tag i något som för dig är viktigt. Det är du som väljer vilket ditt nästa steg ska vara och vilka beslut som ska fattas. Beslut görs inifrån dig själv snarare än att du påverkas av andra.

Det kan kännas lite rörig nu vilket kan få dig att komma ur balans. Har du lagt en bra grund så kommer det snarare att kännas lite stressigt och svårt att hinna med än att det är en negativ upplevelse.

Jungfrun

Denna tid bjuder på harmoni, gemenskap och en trevlig samvaro men andra. Även ansvar, familj och omvårdnad ligger starkt.

Du känner lycka och är nöjd, stolt eller tillfreds med vad du åstadkommit så här långt. Det är viktigt för dig att rannsaka dig själv och det du har gjort för att se vad du har lärt dig och vilken erfarenhet du ska ta med dig in i framtiden.

Du känner en nyfikenhet, tillförsikt och spänning inför kommande vägar, mål eller äventyr. Fortsätt framåt så ska du se att det du nu står i snart kommer att gå in i en starkare och kreativare fas.

Det ligger någon konflikt ligger runt dig. Det kan även vara du själv som befinner dig i en konflikt med dig själv vilket i sin tur påverkar andra.

Vågen

Du lyssnar inåt och vet att det finns två sidor av allt och att allt som glänser inte är guld. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg.

Det finns även en starkt gemenskap med kvinnor just nu.

Nya starka krafter är i omlopp vilket gör att något nytt kommer i gång som påverkar dig på flera nivåer. En förändring sker som ger ny kraft och kanske till och med nya tankar, idéer, drömmar eller ett nytt projekt.

Under denna period så avvaktar du med något eller någon, det kan även vara så att du ligger lite lågt, håller dig undan, tvekar eller så tvingas du in i en väntan. Så du behöver ha tålamod med dig själv eller situationen.

Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du drar dig troligast lite undan och kanske vill du inte heller känna eller engagera dig just nu. Det kan även vara så att du möter den energin utifrån, det kan vara någon annan som backar undan.

Skorpionen

Ett avtal eller en överenskommelse gällande arbete, ett projekt eller liknande får en betydelse. Det finns en stark gemenskap eller samarbete runt detta.

Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Det är en tid att släppa in nya människor eller energier som höjer din livsupplevelse.

Du upplever en inneboende lycka och om du har känt av motgångar innan denna fas så börjar det nu spira ett hopp om förändring.

En förändring sker också på grund av att något som inte har stått på en stabil grund nu måste rämna och lämna plats för något nytt eller ändra form. Du måste börja om och välja en ny väg eller riktning inom något.

Skytten

Det ligger ett förverkligande runt dig och du upplever att du har starkare kontroll en tidigare vilket ger en ny stabilitet, eller så försöker du nå det.

Du är stark i dina projekt och står fast i det du skapat och anser att det finns ett stort värde i att skapa trygghet och stabilitet för alla inblandade.

Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. Är du singel så är det ett bra tillfälle att dejta eller ha en flirt. I en fast relation så sker en nytändning.

Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Något sätts igång och leder fram till ett nästa steg, svar eller agerande. Oavsett om det är positiv eller negativ information så hjälper det dig framåt till nya beslut eller kommunikationer.

Stenbocken

Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det kommer att lösa sig. Om situationen kräver det så är du nu mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu.

Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig.

Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna period så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig.

Något du hoppats på sker, eller så faller något önskat på plats och bildar en helhet. Har du tidigare vågat ge dig i kast med något som har krävt mod och tålamod ifrån dig så kommer det en utdelning nu, eller så vågar du nu.

Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig.

Vattumannen

På någon nivå så skapas det nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare vilket ger både trygghet och något att bygga vidare på.

Det finns planer och beslut som nu kan sättas i verket eftersom du har stabila resurser att använda dig av.

Du är mer självständigt just nu. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut och går efter eget huvud då du litar till sig själv. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Du söker dina svar själv eller så går du inåt för att komma i kontakt med vad du vill.

Du kan känna dig lite ensam eller så upplever du att du står utanför en gemenskap, vilket kan vara självvalt. Det kan det även komma en känsla av att man sitter fast eller att man inte känner att man är på samma våglängd som de man omger sig med.

Fisken

Vill du synas så är detta ett bra tillfälle att ta chansen att försöka skina lite extra. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt där fokus eller ljus hamnar på dig. Vill du synas så är det en bra period att lägga extra energi på det du vill eller önskar

Det är även en period av sökande där man vill förstå meningen med det man håller på med, oavsett om det gäller en relation, arbete, ett projekt eller andlighet.

Du har mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Det kan även finnas något som du inte har varit medveten om eller som legat dolt för dig som nu synliggörs.

Intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *