Veckans Astro/Tarot v36 (6-12 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

Veckans Astro/Tarot  v36 (6-12 sep) ❤ Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Nu kan du även lyssna i podden

Varje söndag ger vi budskap för kommande vecka.
Tidsangivelser: Väduren 2,21min, Oxen 3,14min, Tvillingen 4,31min, Kräftan 5,28min, Lejonet 6,10min, Jungfrun 7,03min, Vågen 7,49min, Skorpionen, 8,49min, Skytten 9,38min, Stenbocken 10,40min, Vattumannen 11,36min, Fisken 12,33min. Vi önskar er en fin vecka! Vivi & Camilla 

Så här fungerar det.
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.

Väduren

Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är, du har lagt grunden och under en längre tid jobbat i denna riktning. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den som du vill. Du skapar eller påbörjar en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft och finner en ny väg eller sanning.

Det är något du ska släppa taget om eller låta det vara sam det är. Släpp på kontrollen och behovet av att styra och låt universums visa dig lösningen eller vägen, lita till att du ha vägledning.

Oxen

Du ska inte vara så hård mot dig själv då du inte har gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du eller någon annan inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars. Att vara förlåtande gynnar dig eller situationen bäst.

Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.  Du skapar en positiv energi som andra kan ta del av. Du uppgraderar ditt hjärta och följer det oavsett om det handlar om relationer, arbete eller något projekt du brinner för.

Tvillingen

Du renar dig eller rensar på någon nivå och släpper sådant som du känner dig färdig med eller inte längre känns rätt eller aktuellt. En utrensning sker vilket även kan vara kopplat till hälsan.

Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare eller ge dig ett stöd du behöver. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent, arrangör eller regissör. Det kan även vara du som tar på dig den rollen.

Kräftan

Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa. Du står också i en lära eller ett övande just nu och för varje dag så blir du bättre. Fortsätt framåt så når du ditt mål.

Du lyssnar inåt och agerar utifrån vad dina känslor säger dig. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor. Du får vägledning genom dina känslor så ta dem på allvar.

Lejonet

Just nu fokuserar du på dina prioriteringar då det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och engagerar dig i det som är viktigt för dig. Låt dig inte distraheras utav andras åsikter eller tankar, du vet bäst själv när det gäller dina val och vägar.

Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Det kan vara så att något har skett bakom din rygg eller så har du helt enkelt inte förstått att du redan har startat upp processen. Det kan vara någon som presenterar en lösning för dig eller visar på en alternativ väg.

Jungfrun

Du får just nu en tydlig vägledning framåt så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska ta. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en positiv förändring. Du är på rätt väg så fortsätt framåt.

Om du är uppmärksam nu så kan du få vägledning eller upplysning genom de drömmar du bär på, det kommer någon form av stöd, hjälp eller ett uppslag. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Vågen

Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på måendet, ditt eller någon annans. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara tankar om kost och hälsa som växer sig starkare.

Någon eller något hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål. Det gynnar dig i din utveckling att släppa på rädslor och tveksamhet. När du i stället fokuserar på ditt mod och tro på dig själv så får du lättare att realisera dina drömmar eller önskemål.

Skorpionen

Du delar med dig av något som du har skapat. Din kreativitet är stark och det finns ett intresse för din person.

En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt det blir beror på hur du förhåller dig. Positiva tankar, förväntningar och ageranden ger positivt resultat, negativa tankar, förväntningar och ageranden ger negativt resultat.

Skytten

Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra. Det är även viktigt att be on hjälp eller råd om du känner att något behöver klargöras.

Din skyddsängel vakar över och beskyddar dig, dina barn, eller de som har den rollen i ditt liv, det kan även vara några du har ett ansvar för och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera dina relationer samt hur du kan bistå dem på bästa sätt.

Du genomskådar en rädsla och ser vad du verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke.

Stenbocken

Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare ut med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara något ett jobb, kontakt eller information som kommer den vägen.

Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse.

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig.

Vattumannen

Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt.

Lärande oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt.

Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på så våga bjuda in eller ta emot. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Fisken

Just nu handlar det om att respektera sig själv och vara medveten om att det du har och komma med är betydelsefullt och bra. Du sätter dig själv främst på någon nivå då du ärar dina känslor eller tankar.

Något nytt kommer din väg eller finns runt dig, det kan vara en idé, nyhet eller ett projekt.

Ett skrivande ligger i fokus där du utrycker dig själv, dina tankar, din visdom eller dina insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så är det om ett kreativt skrivande som innebär någon form av litteratur. 

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *