Veckans Astro/Tarot v37 (13-19 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

Veckans Astro/Tarot v37 (13-19 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.

Detta handlar om en energi som påverkas av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.


DU KAN ÄVEN LYSSNA I PODDEN!

Varje vecka ger vi budskap för kommande vecka. Tidsangivelser: Väduren 2,20min, Oxen 3,45min, Tvillingen 5,03, Kräftan 6,18, Lejonet, 7,34min, Jungfrun 9,09, Vågen 10,39, Skorpionen 12,02, Skytten 13,14, Stenbocken 14, 28, Vattumannen, 15,51, Fisken 17,16. Vi önskar er en fin vecka!

Väduren

Du går in i en avslutningsfas för att något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske.

Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Det finns en sann kärlek och gemenskap för dig och just nu får du tillbaka det du ger ut. Du öppnar upp ditt hjärta och känner en stark samhörighet.

Oxen

Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt. Genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå.

Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan hindra dig.

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod.

Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Tvillingen

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, i en hemmamiljö eller liknande.

Kräftan

En kvinnlig gemenskap och att vara i kontakt med sin kvinnlighet eller feminina sida är viktiga teman denna vecka.

Du påverkas även av det vackra, skönhet, njutning eller ytlighet på någon nivå. Kanske lägger du extra fokus på dig själv och ditt yttre eller så är det ditt hem eller något annat i din omgivning som du snyggar till eller förskönar.

Din intuition och förmåga att känna in vad som känns rätt är starkare och dina andliga gåvor är i en utvecklingsfas. Det finns även ett viktigt lärande för dig och du förstår något på ett djupare plan. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder in dem på rätt väg för dem så att även de kan växa.

Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra just nu.

Lejonet

Det är dags att släppa taget om något eller någon som inte längre gynnar dig, känns fel eller som du är färdig med. Det kan även vara så att du måste släppa taget om något tillfälligt för att det eller den behöver frigörs för att kunna hitta rätt väg tillbaka.

Har du upplevt ett motstånd tidigare så lättar det nu eller så släpper helt. Forcera inget nu utan ha tillit till att det som är ditt kommer att komma tillbaka till dig, annars är det inte ditt.

Något du önskat eller hoppats på sker nu. Det kan även vara så att något du tidigare har lagt tid och energi på nu faller positivt ut eller till din fördel. Dina förväntningar blir infriade och du känner att du är på rätt spår vilket ger dig energi att fortsätta framåt.

Jungfrun

Du står i en fas där du förfinar dina förmågor för att åstadkomma mer eller bättre resultat på någon nivå. Eftersom det är viktigt för dig så lägger du ner både tid och engagemang på det som just nu intresserar dig.

Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej.

Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka.

Vågen

Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Detta är ingen tid då du låter någonköra öve dig.

Nya energier ligger runt ditt arbete eller ett projekt som du är engagerade i. Något skiftar på ett positivt eller intressant sätt och för dig framåt mot en ny utmaning eller ett nytt mål.

Vill du ha nya arbetsuppgifter eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det då du just nu har förmågan att skapa möjligheter och få gehör för dina önskningar eller idéer.

Skorpionen

En situation, relation eller hälsan förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt.

Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

Skytten

Nu är det dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt.

Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags. Det finns även en medvetenhet som får dig på rätt kurs så att du finner den vägen som bjuder på minst motstånd.

Det bästa du kan göra för dig själv just nu är att be om det du vill ha, låt inga rädslor stå i vägen för dina önskningar eller beslut. Hjälp och stöd finns runt dig så våga sträck ut en hand.

Du behöver själv ta tag i något för att det ska sättas i rörelse. Om du inte själv agerar så kommer inte energin i gång så låt andra förstå vad du vill eller behöver.

Stenbocken

Det finns positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är ingen tid där man träffar någon ny om man är singel.

Det är också en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Man tar ett nytt steg och kommer varandra närmare eller så går man mot ett gemensamt mål.

Något du väntar på eller önskar håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det kan även vara något du jobbat på ett tag som håller på att trilla på plats. Den här perioden måste passera först innan det som väntas in sker.

Vattumannen

Du lägger nu grund för framtida äventyr eller en ledighet då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast, eller kanske med dig själv.

En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Det ligger något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. 10Rättvisa och/eller att väga för och i mot är sådant som är viktigt för att få bra resultat. Man hanterar något eller någon på ett rättvist och schysst sätt.

Fisken

Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar mellan 8-12 månader. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera olika led eller processer längst med vägen innan det är klart.

Det kan även vara så att du påverkas av en födelse, graviditet eller en gravid kvinna på någon nivå. Det kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras eller pratas om.

En yngre person, ett barn eller ett ungt djur påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn som gör sig påminda, eller så är det en någon från barndomen eller när du var yngre som dyker upp fysiskt eller i tanken.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *