Veckans Astro/Tarot v48 (23-29 nov) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg

Veckans Astro/Tarot v48 (23-29 nov) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.osv…

Väduren

Just nu kan du fixa det mesta, både det du tror och inte tror vilket gör att du kommer framåt. Din energi är helande och gör att saker går lättare och hinder transformeras till möjligheter.  Du har ett helande hjärta och nu antingen hjälper du eller förbättrar du en situation eller relation. Det kan även vara så att du utvecklar dina helande förmågor i ditt arbete med andra människor eller så går du någon kurs eller utbildning. Din intuition är rätt och det är dags att agera på den, lita till din känsla och tro på dig själv. Det ligger ett JA runt dig just nu, det kan komma som ett svar på något eller så är det du själv som säger jag till något eller någon.

Oxen

Du är nu redo att gå framåt i något som för dig är viktigt. Det kan även vara så att du äntligen kommer igång med något som ett tag har fått stå tillbaka för annat. Det du vill göra gör du nu utan att låta rädslor eller negativa tankar styra. Det ligger även lite extra positiva energier runt dig leder till att det blir någon form av positiv utkomst eller utdelning, eller så sker något positivt som du verkligen inte hade väntat dig. Du ser det inte ännu men något är redan igångsatt som kommer att hjälpa eller lösa situationen du befinner dig i så ha tillit och tålamod.

Tvillingen

Var uppmärksam för det ligger en information till dig i din omgivning som du missar annars vilket kan försvåra saker. Är du uppmärksam så kan du fånga upp stämningar och tecken som visar dig hur du ska gå framåt. Nu har nu en stark fingertoppskänsla vilket gör att du vet hur du ska hantera något eller någon. Det mesta du tar tag i just nu når på någon nivå ett lyckat resultat. Ditt arbete, ett projekt eller engagemang du står i omges just nu av flera olika möjligheter. Du har förmågan att hålla flera bollar i luften samtidigt vilket skapar nya spännande vägar framåt.

Kräftan

Nu är en tid när du får vila och ta det lugnt. Har du haft det stressigt eller jobbigt så kan du nu andas ut. Du njuter av att vara för dig själv och sätta dig själv främst. Du tar hand om dig själv och kan mycket väl gå på någon skönhetsbehandling eller njuta av ett bad. Nu finns en tillit som man kan vila i innan man tar ett nästa steg framåt. Det kan även vara så att någon visar sig pålitlig eller närvarande när du behöver det. Om du vill skapa snabbare förändring så kan det hjälpa dig att meditera med ett mantra eller använda dig av musik eller sång som en kreativ kraft.  Det kan även vara så att du hör något som inspirerar dig.

Lejonet

Du står i en fas av utdelning där nya spännande möjligheter kommer din väg. Ju mer du vågar agera i enlighet med det du önskar ju större blir belöningen. Det är viktigt att du har rätt fokus och tänker på vad du vill och önskar och agerar mot det i stället för att låta rädslor och osäkerhet styra dina beslut. Naturen, vår miljö eller hälsosam mat får en betydelse för dig just nu. Du behöver även tid för dig själv för att komma i kontakt med din inre röst. Det är fördelaktigt för dig att ladda dina batterier i naturen eller med blommor.

Jungfrun

Du har nu förmågan att lyfta blicken och se eller förstå något ur ett högre perspektiv. Det kan även vara så att du ser det hela ut någon annans synvinkel och på så sätt får en större förståelse. Det även ligger något skrivande runt dig nu. Det kan även vara så att du får ett meddelande som har en större betydelse för dig, eller så ska du själv kontakta någon genom ett skrivet meddelande. Du hittar du en balans mellan arbetet och hemmet, speciellt om du tidigare känt en stress över situationen. Det kan även vara så att du får den hjälpen du behöver på ena stället för att få det att fungera på det andra.

Vågen

Det finns en person som kan hjälpa, stödja eller komma med ett råd som du behöver just nu. Det är din sak att medvetet eller omedvetet skapa kontakt och se till att denna möjlighet sker. Om du känner att du har fastnat eller inte vet hur du ska göra så lyssna till din intuition. Din känsla är rätt så våga lita på den och fatta beslut utifrån den. Det är viktigt för dig att prioritera just nu och du vet vad du måste göra för att få ihop ditt livspussel, kärleken eller arbetet. Det kan innebära att sådant som inte är lika viktigt får vänta tills senare.

Skorpionen

Det finns en synkronicitet i ditt liv just nu som gör att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt, om du inte riktigt ser det på en gång så kommer du på sikt att förstå betydelsen av det du står i just nu. Något ligger rätt i tiden och faller på plats. Det kan även vara ett möte som sker som ger dig den informationen du behöver för att komma vidare. Du har tidigare önskat hjälp, stöd eller en möjlighet att komma vidare, kanske har du upplevt att ingenting händer och att det verkar som du har fastnat. Nu kommer utdelningen av det du tidigare sökt så var redo att ta emot och acceptera hjälpen. Om du tidigare upplevt att du har fått arbeta hårt för att få igenom det du önskar så märker du nu i stället att det lossnar och går enklare. Saker håller på att trilla på plats, något du har planerat för eller hoppats på kommer snart att ske så ge inte upp utan fortsätt framåt. Utdelning kommer ur tålamod.

Skytten

Du finner en förståelse eller tacksamhet för en situation eller relation. Det kan även handla om att du känner dig nöjd och tillfreds. Du upplever att du är på rätt plats just nu för att göra det du behöver. Du vet vad du är värd och du förväntar dig att omgivningen också ska veta det och behandla dig därefter. Du vet även att för att få det man önskar så måste handlingarna motsvara den utdelningen man förväntar sig. Det är en tid för att vara i stillhet och lyssna till vad man verkligen vill och behöver. Det kan också vara så att du mediterar, yogar eller på annat sätt tillbringar tid i tystnad.

Stenbocken

Du har nu kraften, styrkan och möjligheten att genomföra det du tror på. Det finns en stark igångsättande kraft, speciellt om du har hållit dig tillbaka ett tag. Backa inte utan känner du att det är något du vill göra så gör det! Det är nämligen inte lätt att stoppa dig just nu. Något sätter fart och du har energierna med dig och kommer framåt. Om någon har agerad fel eller illa mot dig tidigare så kommer den nu med någon form av fredstrevare eller ursäkt. Det kan också vara så att du får något eller att en hjälp erbjuds eftersom du förtjänar det.

Vattumannen

Det krävs lite uthållighet från din sida just nu. Ha inte så bråttom att komma i gång eller komma framåt. Avvakta för bättre resultat. Nu är inte rätt tillfälle att agera eller sätta i gång något utan avvakta lite så ska du se att ett bättre tillfälle dyker upp. Det kan vara så att du inte ser hela perspektivet eller så är det en ytterligare information som behöver komma din väg först. Det finns även en stark dragningskraft till någon eller något som du lägger fokus på. Nu är en bra tid att försöka åstadkomma något man önskar men inställningen är viktig då du drar till dig efter hur du känner och agerar så undvik rädsla och negativitet.

Fisken

Det är dags att gå framåt vilket gör att du släpper taget om något som du är klar med så att något nytt som passar dig bättre kan komma in. Det är en förändringsperiod där det är viktigt att du känner efter och agerar efter din inre vision utan att lyssna på din rädsla eller förutfattade meningar. Våga ta ett kliv framåt. Du har suttit fast i något som du helt eller delvis släpper taget om. Du vet att det inte gynnar dig att sitta fast så du gör vad du kan för att frigöra dig. Det ligger även en glädje i ett skapande eller i någon aktivitet. Du upplever att din lekfullhet eller nyfikenhet är det som hjälper dig framåt eller ger dig de svaren du söker.

Kram och Namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v48 (23-29 nov) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *