Kanalisering – ställ 20 frågor till din Skyddsängel

Skyddsänglar är de änglar som tillbringar mest tid med att ta hand om oss människor, de vakar över oss under hela vårt liv på jorden. Många tror att vi alla har en speciell skyddsängel som vakar över oss, andra tror att vi har flera och att vi får en ängel tilldelad oss beroende på var vi befinner oss i livet och vilka frågor som är aktuella. Jag har den uppfattningen att vi har en skyddsängel men att även andra kan bistå oss om det behövs. Vår primära skyddsängel har ansvaret för oss men vid behov så kan den kalla in änglar som har högre expertis inom vissa områden och som kan hjälpa oss på ett helt annat sätt. Många tror att barn står särskilt nära skyddsänglar.

 Skyddsänglarnas uppgifter

Skyddsänglarnas huvuduppgift är att skydda oss människor från fysisk fara, ibland även andlig, allt enligt den högre ordningen. Våra skyddsänglar vakar över oss, de ber för oss, de vägleder oss, de uppmuntrar oss, de ger oss svar på våra frågor och är även i bland involverade i våra gärningar.

Våra skyddsänglar älskar oss och är intresserade av vad som pågår i våra liv och de bistår oss gärna med hjälp och svar på våra frågor. När du kommunicerar med din ängel så kommer du i kontakt med den högre universella energin och även ditt högre Jag. När du i bön eller meditation tar kontakt med din skyddsängel så är det ett fantastiskt tillfälle för att få svar på dina frågor. Dock är det inte säkert att din ängel vet alla svaren just nu, eller så är nu kanske inte bästa tillfället för dig att få dina svar. Din ängel ger dig svar som vägleder framåt och det är inte säkert att du får svar på sådant som kan hindra din väg, utan du får svar utifrån ditt högsta och bästa.

Här kan ni lyssna och kanalisera er skyddsängel
https://podcasts.apple.com/se/podcast/mediumpodden-vivi-camilla/id1443397805?i=1000451738450

Kanalisering

1) Sätt dig bekvämt till rätta och låt fötterna vila tungt mot marken.
2) Ta ett par djupa andetag och känn hur du för varje andetag går djupare och djupare ner i din avslappning. Känn hur avslappningen sprider sig i hela din kropp.
3) Känn sedan hur dina fötter vilar avslappnat mot marken. Visualisera hur det går rötter från dina fötter ner i jorden, känn hur de slingrar sig längre och längre ner, ända tills det når jordens mitt, när du når jordens mitt så känner du dig trygg och omhändertagen och du känner en stark kontakt till Moder Jord.
4) Dina fötter vilar avslappnat mot marken, ta några djupa andetag och känn hur avslappningen fortsätter från dina fötter och upp genom dina underben, slappna av.
5) Sen känner du hur avslappning fortsätter upp genom knäna och ut i låren. Du känner hur dina lår vilar avslappnat mot sitt underlag.
6) Sen fortsätter avslappningen upp i rumpan och därifrån fortsätter den upp genom ryggraden, hela vägen upp. Känn sedan hur avslappningen sprider sig ut från ryggraden ut i hela ryggen.
7) Därefter känner du hur du slappnar av i underlivet, ta några djupa andetag och låt avslappningen förflytta sig även till magen.
8. Känn sen hur avslappningen fortsätter upp i bröstkorgen. Ta några djupa andetag, känn hur du går djupare och djupare ner i avslappningen och hur avslappningen sprider sig i hela din kropp.
9) Avslappningen fortsätter sedan upp genom halsen, slappna av. Ut i käkarna, slappna av. Och i hela ansiktet, slappna av. Därefter på hjässan, slappna av. Och därifrån rinner den ner i bakhuvudet och ner i nacken, slappna av.
10) Känn sedan hur avslappningen går ut i axlarna, ner i överarmarna och underarmarna. Sedan fortsätter den ut i händerna, och fingrarna.
11) Ta några djupa andetag och känn hur avslappningen sprider sig i din kropp och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i din avslappning.
12) Slappna av och känn din andning. Andas rytmiskt in och räkna till fem, andas sedan ut medan du räknar till tio. Sitt så en stund tills du känner dig avslappnad i hela kroppen.

 1. Visualisera att det kommer ett gudomligt vitt ljus ovan ifrån och går ner i ditt kronchakra. Du känner sen hur detta kronchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 2. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt 3:e öga. Du känner sen hur detta 3:e ögat chakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 3. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt halschakra. Du känner sen hur detta halschakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 4. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt hjärtchakra. Du känner sen hur detta hjärtchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 5. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt solaplexuschakra. Du känner sen hur detta solaplexuschakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 6. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt navelchakra. Du känner sen hur detta navelchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 7. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt rotchakra. Du känner sen hur detta rotchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 8. Därefter känner du hur det gudomliga vita ljuset sprids inom dig, ut i armar, ben, mellankroppen och i huvudet. Känn hur ljuset expanderar inom dig. Du känner hur det expanderar och expandera tills det fortsätter utanför din kropp. Du känner hur du omsluts av det vita ljuset som en stor gudomlig ljusbubbla. Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 9. Be därefter det vita ljuset om beskydd och att ingen annan än din skyddsängel ska kunna nu kunna komma i kontakt med dig.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 10. Fokusera därefter på din andning en stund. Andas in och räkna till fem, andas ut och räkna till tio. Sitt så en stund och känn hur det vita ljuset transporteras i din kropp tills du känner att du har en jämn andning. Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 11. Känn sedan hur din ljusbubbla börjar lätta från marken, den börjar flyga uppåt, högre och högre. Du känner hur den försvinner uppåt mot himlen och marken försvinner under dig. Ta en stund att bara vara i upplevelsen, känn den underbara och energin runt om dig.
 12. Se sedan hur hela universum är full med lysande stjärnor.
 13. Efter en stund så ser du hur en stjärna börjar närma sig dig, den kommer närmare och närmare. Ju närmare den kommer, ju större blir den.
 14. När den är enda framme så ser du att det är en vacker ängel. Det är din Skyddsängel. Titta på din ängel, hur ser den ut? Kvinnlig eller manlig energi? Vilken färg har den?
 15. Din ängel omfamnar dig och du känner hur du är omhändertagen och hur kärleken strömmar över till dig.
 16. Lämna nu över dessa frågor till din ängel, en fråga i taget, och känn in vilket svar du får. Det kan komma i ord, känslor eller förnimmelser.

20 frågor du kan ställa

 • Hur kan jag uppfatta min skyddsängels närvaro?
 • Kan jag själv kalla på min skyddsängel?
 • Varför har du valt att samarbeta just med mig?
 • Har du min skyddsängel något namn?
 • När har du beskyddat mig från en fara som jag inte var medveten om?
 • Vem eller vad behöver jag förlåta för att inte det förflutna ska skada mig i min framtid?
 • Hur kan jag bäst be om ursäkt och söka försoning?
 • Vilka misstag behöver jag lära mig av, och vad är det meningen att jag ska lära mig av dem?
 • Vad behöver jag släppa, och hur kan jag bäst gå vidare?”
 • Vilket beslut ska jag ta angående en situation i ditt liv
 • Hur kan jag bäst lösa mina problem just nu?
 • Vad ska jag göra för att kunna släppa min oro över en situation i ditt liv?
 • Hur kan jag bäst använda de talanger och begåvningar jag fått?
 • Hur kan jag bäst tjäna människor som behöver min hjälp?
 • Vilka ohälsosamma vanor behöver jag ändra på då de stör min andliga och personliga utveckling?
 • Vilka nya vanor ska jag börja med för min personliga och andliga utveckling?
 • Jag känner att jag leds emot något som skrämmer mig och vågar inte ta steget. Vilken uppmuntran kan du ge mig?
 • Vad är på väg in i mitt liv?
 • Hur kan jag bäst förbereda mig för det som kommer?
 • Vilket beslut kan jag ta för att röra mig i rätt riktning för framtiden?
 1. Därefter så tackar du din skyddsängel.
 2. Du ser den sen vända om och flyga i väg.
 3. Du känner sen hur din ljusbubbla börjar åka nedåt, sakta men säkert så känner du hur du börjar närma dig marken. Ta den tiden du behöver för att landa.
 4. När du känner att du landat så öppna dina ögon och skriv ner din upplevelse.

Namaste Vivi

24 thoughts on “Kanalisering – ställ 20 frågor till din Skyddsängel

 1. Hej Vivi!
  Jag är en människa som är otrolig känslig. Ibland så skulle det kännas bra ifall jag inte kände så mycket. Jag blir ofta sjuk. Och nu har jag även drabbas av lunginflammation för första gången. Jag är väldigt snäll och pålitlig kvinna och har nyligen varit utbränd. Jag vill bara må bra nu.
  Vad tycker du jag ska göra? Vill inte må så här längre

 2. Hej
  Kommer min dotter någonsin att få barn? Har varit med om trauma tidigare i sitt liv som gjort att hon inte har någon menstruation längre, efter ett IVF försök som slutade i ett kemiskt missfall är hon och pojkvännen knäckta. Hur kommer det att gå för dem, kommer hon att få tillbaka sin ägglossning och bli förälder på naturlig väg eller kommer det att behövas ytterligare IVF försök eller kanske adoption, kram Carina

 3. Hej!

  Om du svarar på en gratisfråga så vill jag gärna ha svar på om jag kommer att få nytt jobb snart?? Har varit arbetslös länge och mår inte alls bra.

 4. Hej!
  Kan man känna svar från universum, Skyddsängel och andra sidan kroppsligt även när man inte mediterar?
  Tänker på när man har en spontan tanke och plötsligt känner frossa/rysningar längst kroppen, kyla eller ljud (musik) som krånglar. Vad man ska tolka som Ja och nej när svar dyker upp subtilt?

  Nu senast har jag tänkt på en kille som jag vill träffa, men är osäker på om det är meningen att vi ska återförenas i detta liv. Har känt dessa effekter när jag frågat om honom, särskilt frossa och kyla.
  Kram

  1. Ja, man kan känna sensationer i kroppen. Du ska gå på känslan du får för att avgöra positivt eller negativ. kram vivi

 5. Hej vivi.
  Vill bara fråga dig, förutom min skyddsängel finns det en möjlighet att jag kan ha/få hjälp av en ängel med mer av det andliga och det so nu står i min väg.

  Mvh Jari Hedman

 6. Hejsan var och gjorde uppkörningen förra veckan och fin underkänt på alla punkter jag har kört i en trafikskola som sagt att jag är jätte duktig i min körning och att jag ska plugga teorin istället Men hur som han jag gjorde uppkörningen med var riktigt elak fick underkänt verkligen på allt jag ska göra en ny uppkörning nu på fredag kommer jag att klara det

 7. Är han kär i någon annan? Ska man tro på horoskopen? Älskar han verkligen inte mig längre? Tänker han aldrig på mig? Är kag inte hans livs kärlek? Saknar han inte mig? Jag bygger förhoppningar och desperat letar tecken, jag vill inte bli mer sårad, jag vill komma över honom om det verkligen är så att han kommit över mig , jag vill också våga öppna mitt hjärta o ge det till någon annan i sånna fall som vill ha mig i sitt liv, jag kommer inte kunna gå vidare utan att mina frågor blir besvarade. Jag vill veta vad jag dka göra. Kommer han aldrig vilja komma tillbaka till mig? Vi byggde ju ett liv, förändrades han som han sa eller förändrades bara känslorna pga av vem Jag va? Jag vill veta vad han vill så jag kan släppa taget o också gå vidare jag me. ❤️??

 8. Hej!
  Har brus/ringande i ena örat kommer starkare under natten och blir även väckt men kommer även under dagen men mildare ljud.
  Vill änglarna eller andevärlden visa nåt med det?och hur får man bort det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *