Vivi i Tv – Livet på andra sidan

TV-programmet – Livet på andra sidan

Zoe, Pehr & jag

Det var en rolig och lite galen karusell som vi /jag var delaktiga i under hösten 2012 då denna reality serie gick av stapeln. Det var också en period då min tillit testades extra hårt. Skulle jag eller skulle jag inte våga? För mig personligen så blev det en omvälvande andlig upplevelse.

I serien ”Livet på andra sidan” arbetade jag  som medium och tog kontakt med andevärlden och lade Tarot. Även min partner Anders och andra familjemedlemmar och vänner fick vara med på ett hörn, fantastiska minnen att bevara i hjärtat.

Det var en tuff inspelning

Själva inspelningen av ”Livet på andra sidan” var oerhört tuff men samtidigt rolig. Att försätta sig i ett meditativt tillstånd och ta kontakt med andra sidan när man har två kameror i ansiktet och ett helt team med folk i ett rum som kokar av värme  var tufft men samtidigt kul. Produktionsbolaget som vi arbetade med gav mig ett bra stöd vilket underlättade arbetet enormt.

Vi hade inga avbrott i själva sittningarna där jag spådde eller tog kontakt med andra sidan utan de spelades in non stop. Jag visste inte vilka som skulle komma, om det var män eller kvinnor eller hur många. Jag hade aldrig träffat de som kom till mig tidigare. En situation som i och för sig var naturlig men i en tv-inspelning blir det pressande då man vet att man måste prestera och det Nu!

Läxor och lärdomar är många gånger förklädda gåvor som kan komma i vilken skepnad som helst. Oftast så förstår man inte vidden av dem på en gång, det är därför tillit är så viktig. Även när man själv inte ser betydelsen så är det viktigt att ha tillit till våra andliga vägledare och att det finns en högre plan.

Man kan inte ta kontakten med andra sidan för givet.

För andra kan det verka så enkelt men man får aldrig glömma att för att få budskap från andra sidan så måste de vilja samarbeta med oss medium, det är inget man kan ta för givet. Det är ett förtroende man får.

Alla mina sittningar kom med

Jag kan inte svara för de andra men alla mina sittningar kom med i tv, den enda som inte kom med var en kontakt som jag tog på Vattumannens bokhandel. Anledningen var att jag inte ville gå fram till vilt främmande personer hur som helst och förmedla kontakt. Jag känner mig obekväm i det och i stället kom en person fram till mig. Inspelningssessionen blev konstig och stel även om det kom en från andra sidan som mannen blev glad över. Så inget blev för övrigt struket från inspelningen utan alla sittningarna blev otroligt bra och fick vara med i programmet. Maria på produktionsbolaget ringde till och med till mig och sa att jag var en ” riktig gåva”. Och efter varje sittning så tackade jag universum. Jag har nog aldrig varit så tacksam för deras hjälp som just då för min rädsla var stor, vad hade jag gett mig in på?

Livet På Andra Sidan blev en läxa i tillit för mig

När jag först fick erbjudande att vara med i programmet så sa jag nej, efter lite betänketid så sa jag kanske. Jag insåg sen att om mina Guider skickade detta äventyr till mig så vem var jag då att säga nej? Jag ifrågasatte min egen tillit och insåg att det handlade om rädsla. Då insåg jag att jag inte kunde säga nej, hur rädd jag än var. Hur ska jag kunna lära andra att ha tillit när jag själv brister i den?

Att ha tillit är oerhört viktigt när man är andlig vilket gjorde att jag var tvungen att ta mig en ordentlig funderare. Jag insåg att säga nej för att jag inte vill är okej, men inte för att jag var rädd. Jag sa då till mina Guider” Jag har tillit, och även om jag inte själv ser vägen just nu och varför jag ska göra detta så har jag tillit till att ni har full koll, och att ni vet vart jag är på väg och varför”. Så jag sa JA!

Man ska aldrig glömma betydelsen av attraktionslagen, vad sänder jag ut, och vad kommer jag att attrahera på grund av det?

Jag insåg också när jag tog detta beslut att om jag skickade ut till universum att jag inte ville ha detta erbjudande så skulle de hoppa över mig fortsättningsvis när något liknande dök upp i framtiden. Om jag säger nej till universum så vänder de sig till någon annan nästa gång. Så fungerar nämligen attraktionslagen, det jag ger ut är det som jag får tillbaks. Om jag går runt och säger nej och fegar så kommer mindre och minre saker att skickas min väg, jag visar ju tydligt att jag inte är intresserad. Jag var tvungen att fråga mig om det var det jag ville? Och svaret var nej, så jag sa Ja! Och jag ångrar mig inte en sekund och nu så ser jag vägen som var tänkt mycket klart.

Det hela blev en andligt omvälvande upplevelse där min andlighet sattes på sin spets och min andliga nivå höjdes, och även min kontakt med mina andliga Guider.

Ibland är allt som krävs tillit..

Jag var mig till 100 %

Jag känner att jag har framställs precis som jag är i serien ”Livet på andra sidan”, det är verkligen jag till 100 %. Jag är både en fåfäng och social person som gillar både champagne och andlighet. Det handlar om balans i livet. Det är viktigt att hitta sin balans, att varken själsligt eller i vardagen lägga alla sina bollar i en korg. För att bli kompletta som människor så måste vi tillåta oss att vara mångfacetterade och ha självdistans.

Vi är alla flerdimensionella personer, och det är viktigt att vara för vår balans.

Många tycker att min vilja att ta del av livets goda, som att dricka champagne, shoppa eller gå ut och festa med vänner rimmar illa med min andlighet. Jag skulle nog säga tvärt om, det är en förutsättning för att jag ska finna balans. Det här med balans och var man finner den är olika för alla. Min ”ytlighet” behöver jag för att balansera upp min djupa sida. Man kan inte enbart meditera sig genom livet och prata med bortgångna, man måste även vara en vän, kärlekspartner, anhörig och medmänniska och då behöver man finnas där ibland dem och ha roligt tillsammans. Man är den man är och är tänkt att vara

Jag tar mig inte på så stort allvar att jag inte kan bjuda på mig själv och visa att medium är helt vanliga människor men med en speciell gåva och karma i livet. Vi är varken bättre eller sämre än andra och vi sätter oss inte på några höga hästar. Jag är väl medvetna om att jag har fel och brister precis som alla andra men jag försöker göra så gott jag kan vilket utmynnat i att jag jobbat mycket med personlig utveckling.

Jag är oerhört tacksam mot mina Guider och de bortgångna som kom för att göra detta program med mig. Det är de som har koll på varför denna möjlighet kom in i mitt liv

Namaste Vivi

292892_10151058597657218_870259187_n

Skaldjursparty med goda vänner hos mig och Anders
3637_10150914741822218_1601800843_n 165939_10150922117743461_229449901_n

 

484110_10150997338528444_1867865381_n2

 

 

 

 

 

Lunchar med med tv-teamet och systerdotter och hennes kompis Sarah från Skåneland.
bild41 bild42 bild43 bild44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspelning……

20120806-143807 20120806-143907  20120807-203405

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mingel på söder med vänner…

 

260417_10151027957948461_456528859_n

292964_10151028165618461_536905806_n 376679_10151027832158461_1389899869_n 526341_10151027958873461_1157061633_n 527069_10151020674393869_1973831230_n 528119_10151027960533461_146955155_n bild37 bild38

Firar Lughnasadh med min häxgrupp bestående av Britt-Marie och Rosie
bild bild9 bild12 bild33 bild51 bild62

One thought on “Vivi i Tv – Livet på andra sidan

  1. Visst är de tufft me inspelning så många timmar man lägger ner för de lilla folket får se, a men spännande är de nu till en konstig fråga visst känner du av mig du visste innan ja kom till din sida att ja skulle komma mitt stjärntecken skorpionen scary a ja är i desperat behov akut hjälp och ja har fått till mig att en kvinna en klot sådan är på väg men ja måste hitta henne och hon ska hjälpa mig har ja fel nu med så vet ja inte vad ja orkar inte MER må du va den ljusbäraren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *