Bloggen

Välkommen till min blogg
Jag är både medium och prinsessa i ett, allt handlar om balans. Det finns plats för både champagne och kristaller i mitt liv som ser ut som en underbar molotowcoctail light på livets bardisk. Varför välja när man kan få allt?Jag ser inte mitt liv som medium som något annorlunda eller konstig, jag anser nämligen att vi alla är andliga själar som kan komma i kontakt med vår inre kunskap och högre visdom.

Jag bloggar om andlighet och medialitet och en hel del om mitt liv.

Jag var med i den mediala Realityserien “Livet På Andra Sidan” 2012 som medium.

15 thoughts on “Bloggen

  1. Fina?Vivvi!!Du är lite som mig, det ena utesluter inte det andra…När du har möjlighet vill jag gärna att du tar kontakt med mig …✨?Min “Nicho” ❤️(Son-94?)Lämnade jorden 3/7-13❤️När du har tid för privata möten igen,ser jag fram mot en återkoppling!!✨?❤️Madeleine’☀️

  2. hej vivi…har varit i kontakt med ett medium och igenom henne fick jag kontakt med min älskade pappa. hon berättade att han hade träffat alla våra nära och kära men just nu var han på “Kurs” hos änglarna vet du vad hon menade? kram!

  3. Hej Vivi!
    Vill bara berätta lite och tacka för hjälpen! Jag har länge varit väldigt nyfiken på detta med andlighet och allt vad det innebär! Började lyssna på din podd och fastnade i Kanaliseringen… som jag nu gjorde för första gången idag! Det var så häftigt! Jag fick träffa min guide för första gången! En manlig energi som jag tror heter David! Frågorna bara började snurra i huvudet så häftigt så jag lyckades inte uppfatta några svar men kommer att göra nya försök? Så tack så jättemycket för hjälpen, känns verkligen som om en helt ny värld öppnade sig! ♥️♥️♥️

  4. Hej Vivi. Vill gärna följa din blogg och klickade därför på den oranga ikonen bredvid texten “följ bloggen”på din sida. Kom då till en fil och blev orolig. Vill bara kolla med dig att den ikonen är ok?
    Kram ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *