Bloggen

Välkommen till min blogg
Jag är både medium och prinsessa i ett, allt handlar om balans. Det finns plats för både champagne och kristaller i mitt liv som ser ut som en underbar molotowcoctail light på livets bardisk. Varför välja när man kan få allt?Jag ser inte mitt liv som medium som något annorlunda eller konstig, jag anser nämligen att vi alla är andliga själar som kan komma i kontakt med vår inre kunskap och högre visdom.

Jag bloggar om andlighet och medialitet och en hel del om mitt liv.

Jag var med i den mediala Realityserien “Livet På Andra Sidan” 2012 som medium.

17 thoughts on “Bloggen

 1. Fina?Vivvi!!Du är lite som mig, det ena utesluter inte det andra…När du har möjlighet vill jag gärna att du tar kontakt med mig …✨?Min “Nicho” ❤️(Son-94?)Lämnade jorden 3/7-13❤️När du har tid för privata möten igen,ser jag fram mot en återkoppling!!✨?❤️Madeleine’☀️

 2. hej vivi…har varit i kontakt med ett medium och igenom henne fick jag kontakt med min älskade pappa. hon berättade att han hade träffat alla våra nära och kära men just nu var han på “Kurs” hos änglarna vet du vad hon menade? kram!

 3. Hej Vivi!
  Vill bara berätta lite och tacka för hjälpen! Jag har länge varit väldigt nyfiken på detta med andlighet och allt vad det innebär! Började lyssna på din podd och fastnade i Kanaliseringen… som jag nu gjorde för första gången idag! Det var så häftigt! Jag fick träffa min guide för första gången! En manlig energi som jag tror heter David! Frågorna bara började snurra i huvudet så häftigt så jag lyckades inte uppfatta några svar men kommer att göra nya försök? Så tack så jättemycket för hjälpen, känns verkligen som om en helt ny värld öppnade sig! ♥️♥️♥️

 4. Hej Vivi. Vill gärna följa din blogg och klickade därför på den oranga ikonen bredvid texten “följ bloggen”på din sida. Kom då till en fil och blev orolig. Vill bara kolla med dig att den ikonen är ok?
  Kram ❤

 5. Hej! Lyssnade nyss på er podd från den 2021 09 27, om andliga floskler, spökerier och hitte-på-medium.

   Ni pratade bland annat om några av alla dessa program där folk ägnar sig åt spökjakt i kommersiella tv-program, och ni tyckte tydligen att det var helt OK att syssla med sådant, även som amatör?

  Hur kan man som medium tycka att det är OK?

  Man bör väl vara ytterst försiktig när man som amatör ägnar sig åt sådana saker som “spökjakt”, då man oavsiktligt kan råka öppna vissa portaler, samt kan få med sig vissa energier hem till sigsjälv och att man som amatör inte vet hur man ska öppna och eller stänga ner sigsjälv, för vissa energiers påverkan.

  Är det inte även synd om de spöken/andliga energier som ev. har “fastnat” i vår dimension och som skulle behöva få hjälp över till ljuset?
  Nä, istället så lämnar man dessa energier åt sitt öde och utnyttjar dess närvaro i kommersiellt syfte!
  (Fast om man hjälper spökena/andliga energierna till ljuset, så finns det ju inga spökhus kvar och då kan vissa inte tjäna pengar på dessa spökjakter).

  Sen ställer jag mig starkt tveksam till den påstådda kinesiska läran om healing, och att den skulle vara så bra? Där har vi verkligen floskler och hittepå, ifrån ett äckelland som sprider både corona, svininfluensa och fågelinfluensa, samt “Asiaten”, m.m.!

  Personen som gästade din podd dillade om att antibiotika var kyla som man fick i sig om man hade hetta (feber/infektion) och att det då blir en obalans i kroppen! ??? Det var det dummaste jag har hört på länge!

  Antibiotikan tar död på bakterier och tyvärr även nyttiga bakterier i bl.a. tarmarna, därav obalansen.

  Har du hamnat i dåligt sällskap Vivi, bland charlataner och kvacksalvare som snackar dynga!

  1. Hej!
   Jag håller med, det är en svår fråga och jag vill inte döma personer som håller på med spökjakter då jag inte sitter inne med alla andlig info. Det gör ingen. Både jag och Camilla förhåller oss till det hela genom att vi inte själva ser eller lyssnar på dessa personer och därför inte kan döma. I vissa fall görs det på oseriösa sett och i andra fall kan det vara positivt.

   När det gäller den kinesiska medicinen så är det faktiskt väldigt intressant och har ingenting med den kinesisk politiken att göra. Alternativmedicin ser jag som ett intressant område där det finns mycket att lära. Men vi befinner oss alla på olika ställen i livet. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *