3 vanliga blockeringar när man utvecklar sin medialitet. Så här kommer man förbi dem

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

3 vanliga blockeringar när man utvecklar sin medialitet. Så här kommer man förbi dem

När man börjar utveckla sin medialitet så är det vanligt att man stöter på blockeringar. För att komma förbi dem så krävs det tillit i stället för att man börjar fajtas med känslorna. För ju mer man går in i motståndet och ger det energi ju mer växer det. Det bästa är att ta till sig mer kunskap och på den vägen få en förståelse för vad det är som sker och hur det fungerar. Man ska aldrig forcera sina hinder utan man ska få dem att försvinna genom att man inser att de endast är mentala begränsningar som befinner sig på en lägre frekvens än den nivån man vill verka på. Med tiden när man utvecklas så kommer man att höja sin frekvens och på så sätt elimineras barriären automatiskt.

Här tar jag upp de 3 vanligaste blockeringarna och ger råd på hur man kan komma förbi dem

1. Misstro – Man litar inte till sin upplevelse, och vilka bevis man än får så har man svårt att tro på dem, och att man själv kan ha förmågan.

Lösning: 

Förlita dig till din inspiration och entusiasm snarare än det du vill åstadkomma. Oavsett vilka känslor som dyker upp så fortsätt utan att ge dem din uppmärksamhet.  Låt dig föras framåt av flödet i stället för att värdera din upplevelse. Misstro transformeras genom tillit.

2. Rädsla – Rädslan uppstår då vi känner oss överväldigade av det okända och oroar oss för vad vi kan möta eller hur vi ska tolka eller känna. Man vet inte heller vad som sker eller vad som kommer att hända.

Lösning:

Vad man behöver förstå är att det finns inget annat att frukta än sina egna tankar. Man behöver således mod att stanna kvar och ta reda på mer då kunskap är nyckeln som skapar känslan av kontroll i stället för att man får en känsla av att vilja fly eller undvika. Rädsla transformeras genom kunskap och erfarenhet.

3. Man vill för mycket – När man vill att allt ska ske på en gång och man inte har tålamod och förståelse för att det tar tid att lära sig och utvecklas så hamnar man i en blockering. Det gör att man antingen inte ser de resultat man faktiskt får eller så tycker man inte att de duger, vilket i sin tur leder till att man blir spänd, frustrerad och stressad över situationen.

Lösningen:

Avslappning. Så ofta som möjligt gör en avslappningsövning och meditera. Avslappningsövning – Rikta din uppmärksamhet till din andning. Stäng munnen och andas genom näsan. Andas in och fyll dina lungor, håll andan medans du sakta räknar till tjugo. Andas sakta ut genom näsan medans du tömmer dina lungor. Upprepa övningen tills du känner dig lugn inombords. Att vilja för mycket transformeras genom tålamod.

Kram & namaste Vivi

16 thoughts on “3 vanliga blockeringar när man utvecklar sin medialitet. Så här kommer man förbi dem

 1. Jag var för mottaglig , lärde mig stänga ner… men har ändå en stark intution som inte stängs av så lätt och drömmer sanndrömmar, vilket jag inte heller kan stänga av.
  Och ibland kontaktas jag av en död närstående, då jag talar med en person ett vanligt samtal eller i telefonsamtal.
  Jag upplever de kontakterna lite olika.
  Men jag vill nog , för mycket eller jag vill egentligen kunna kontrollera det som sker mer.. känns som att det styr mig och jag vill ha , kommandot, då för att kunna hjälpa andra som ber om hjälp .. tex i sorg.
  Jag avvisar dem då jag är täsd att inte få kontakt.( misslyckas)

  Är rädd att misslyckas också inför en förväntansfull person.. Det är därför jag inte använder min healingkraft heller … tror bara folk blir besvikna på mig.
  Jag har haft många svåra år … kanske miste jag mitt självförtroende då ?
  Men det kändes som att min förmåga avtrubbades helt pga av mitt dåliga mående och alla problem.

  Så vilken kategori tycker du jag tillhör ?
  Vad bör jag jobba med för art släppa min medialitet fri?

  1. Jag tycker du skall jobba med din självbild, självförtroende, självkänslan. Egot, rädslor och automatiska tankar är också direkt kopplade till det du upplever. Du har fastnat.

 2. Vad gör man om man känner dig fullständigt blockerad och ångesten har ett stryptag om ens hals ?

  1. Om du redan affirmerar att du känner dig blockerad, då VET du om det, så får du leta efter orsaken som skapade blockeringen. Det kan ligga så djupt inom dig och det kan komma från ett hål som ligger gömt inom dig. Det är bara DU som äger, har svaret. Hjälp i form att verktyg finns!

 3. Tror faktiskt jag är på rätt spår. Har börjat lägga märke till olika “tecken”, som helt gick mig förbi tidigare!
  Tack.

 4. Detta ska jag försöka tänka på.Det känns som om jag inte är ämnad för att klara detta.I somras när vi skulle ut och bila fick jag tydligt känslan att vi kommer att krocka.Hela tiden hade jag det i mina tankar fick inte bort det.Dagen innan vi började skulle vi bara ell litet ärende och jag körde och blev påkörd bakifrån.
  Tankarna gnagde ff så jag var rädd.När vi kört på autobahn(det var där jag trodde det skulle hända) kände jag mig lugnare.Men på em samma dag krockadevimenmin man körde och jag satt i bak.Bilen blev skrot men vi klarade oss bra.Bara lite koll på sjukhuset i Italien.Detta tycker jag säger en del”att någon försöker säga nåt men jag lyssnar dåligt”.Ett tag trodde jag att jag blivit psykiskt sjuk när tankarna säger till mig saker.
  Skall försöka tänka på att försöka lyssna lite bättre.

 5. Tack Vivi för att du tar upp detta och så tydligt “instruerar”.
  Just nu befinner jag mig i ett inre lyckorus med stor tillförsikt till att det kommer när det kommer och njuter av att läsa om det andliga.
  Din text var perfekt att läsa idag.
  Ljus och värme till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *