Attraktionslagen 2.0. Det är NU det händer!

Idag har varit en jätte intressant och spännande dag där attraktionslagen stod i fokus. Lili Öst och jag har spelat in 3 avsnitt för vår nya podcast – Attraktionslagen 2.0

Attraktionslagen 2.0 – Personlig utveckling som du aldrig sett den förut. Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare. I mötet mellan dem och deras olika världar, skapas ren magi. Visionen med podden är att bidra till att höja medvetandet, bjuda på helt nya verktyg för den personliga utvecklingen samt att visa en möjlig väg fram som kan leda till att man kan bli den man önskar och göra det man vill. 

Vi har en otrolig energi tillsammans och här kan man se hur kul vi haft…

Podcasten är ute om ca 2 veckor.

1

 

1

 

1

 

1

 

1

6 thoughts on “Attraktionslagen 2.0. Det är NU det händer!

  1. Hej jag skulle vilja veta hur man gör när man bor ihop med en person som vägrar tro på attraktionslagen och som då med sitt negativa tänkande även drar med mig så vi bara får det sämmre och inget är positivt .vi har problem med myndigheter bank elbolag Jag försöker bara tänka på glada saker men så kommer den andre och bara malpå med negativt så som inte får vi pengarna som det vsr sagt.dom bara lovar men tar av oss allt istället mm mm hur ska jag då kunna känna glädje och lycka. De gånger jag har kännt mig riktigt glad så har det alltid kommit något negativt tillbaka. Det värsta är att jag vill inte leva utan den andra personen heller.
    Hur gör jag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *