Älskade vovisen är hemma

Det har varit turbulent och mycket känslor i omlopp senaste 2 dygnen. Men nu är Lizzy hemma igen med återbesök på måndag för att se att allt går åt rätt håll..

Hon blev inskriven igår för vinglig gång, kraftig nacksmärta och feber vilket indikerar på hjärnhinneinflammation. Hon hade enligt blodprov även kraftig förhöjd sänka vilket indikerar en  kraftig inflammation någonstans i kroppen.

De har även tagit urinprov, gjort hormonstimuleringstest och röntgat henne.

Hon fick en antibiotikabehandling som hon svarade snabbt på vilket gjorde att de inte ville utsätta henne för en sövning och ryggmärgsprov för att se om det är hjärnhinneinflammation. Utan i nuläget behandlas infektionen och vi hoppas att det räcker. Sänkan är fortfarande hög även om det gått ner.

Flera ur personalen berättade att det hade gullats mycket med henne på sjukhuset, människor som arbetar med djur är oftast så himla gulliga. Iaf är det min erfarenhet genom alla år med hund och katt.

Kram & Namaste Vivi

1

1

Bort med dumma bandaget…

Det röjdes runt rejält bland leksakerna…

25 thoughts on “Älskade vovisen är hemma

  1. Åh så skönt att höra! Har tänkt på er, finns inget värre än när ens små hjärtevänner är sjuka och er lilla som är så ung. Håller tummarna för att hon blir helt frisk nu! <3

  2. Vad härligt att höra!?❤️Lilla sötfisen har saknat sina leksaker??Håller tummarna och tänker på er.
    Kram❤️

  3. Skönt hon är hemma ock detgår åt rätt håll. Krama till er alla tre. Paula ock mina tre Silkyterrier

  4. Så underbart att hon mår bättre och att hon svarade så snabbt på antibiotikan. Dom små liven blir ju som ens barn och man oroar sig oerhört när dom är sjuka..nu blir det säkert bra och hon får uppföljning av Veterinär och det är tryggt. kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *