Universum består av energier, frekvenser och vibrationer

”För mig är det uppenbart att vi existerar i en plan som styrs av regler som har skapats, formad av en universell intelligens och inte av en slump.”
Michio Kaku – världsledande teoretisk fysiker som är specialiserad i strängteorin

Universum består av energier, frekvenser och vibrationer. Allt är energi, sa Einstein och så är det även om vi inte uppfattar det i vår vardag. Materia ser för oss ut som en solid massa men består egentligen av vibrerande energier på olika frekvenser. Energi kan aldrig försvinna men den kan transformeras och byta skepnad, grundessensen kommer alltid att existera och finnas kvar i någon form i all evighet. Alla livsformer har sina egna frekvenser och utifrån dem så vibrerar deras sinnen på speciella våglängder.

Tankar och känslor alstrar energi och skapar vibrationer som allt levande kan uppfatta och tolka då hela universum består av energimönster med upplysning.

En fokuserad, koncentrerad och ofta återkommande tanke är starkare energimässigt än en flyktig, spridd eller splittrad. När vi vibrerar på en hög frekvens så har vi mer energi och känner kraft och välbefinnande, och när vi vibrerar på en lägre så kan vi känna oss nere och dränerade.

Materiella föremål och platser påverkas av det som sker och tar in informationen i sitt energifält vilket lämnar kvar spår som kan avläsas. Därför kan man t.ex. känna av när man kommer in i ett rum där ett trauma har skett eller om det finns dålig energi. På samma sätt kan man känna av där lycka och glädje finns, eller har funnits.

Detta är ett utdrag ut min bok ”Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet”.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

7 thoughts on “Universum består av energier, frekvenser och vibrationer

  1. Hej fina du <3
    Härligt att höra att lilla hjärtat är hemma hos matte och husse igen. Nu har jag beställt din bok, ska bli intressant att läsa och lära mig nya saker.
    kramar från Birgit

  2. Detta är så intressant..jag har bara lite svårt att greppa det för det är så abstrakt ..du kan inte ta på det, men man får läsa det om och om igen så kanske man fattar hur det hänger ihop..men om jag inte missminner mig så har även dom gamla filosoferna pratat om detta . hur som helst så är det så häftigt att t.ex energier kan lämna spår så att man långt efter kan känna av det 🙂

  3. hej!tror du att Aquarius existerar som person på vår planet? enligt vad jag har fått fram ska det vara en vit man som haft svåra alkohol problem som han blivit fri ifrån född i aquarius stjärntecken(det stämmer in på mig)Att det skulle vara jag är mattematiskt lika stor chans som att vinna drömvinsten på lotto men jag har upplevt så mycket framför allt i den metafysiska världen som kan tyda på att det är jag.Ha en bra dag.PS har aldrig varit i kontakt med något medium tidigare. men du nämde Kaku och det fick mig intresserad

  4. hej! Robert här ! Vill bara tillägga några rader so m aqua sjunger om aquarius It steals your soul,your hunger and your lust.Det är jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *