Finns det verkligen ett liv efter döden och hur kan man veta det?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Finns det verkligen ett liv efter döden och hur vet man det?

Igår skrev en kvinna på messenger till mig:
Hej fina vill bara fråga dej, jag är så rädd för döden vill du skriva lite på din sida om döden snälla är så rädd.

Så det jag tänkte skriva om i dag är hur det är att inte vara rädd för döden och om det finns en väg dit?

Jag är inte det minsta rädd för döden, och om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt riktigt nyfiken på den och tycker det ska bli spännande när det är min tur. Jag ser “döden” som mitt nästa stora äventyr efter detta liv. Jag skulle aldrig skynda på att avsluta detta för jag har full respekt för processen och att jag har valt att vara här i detta liv och jag vill självklart möta de som är menade att jag ska möta, samt lära det som är tänkt att jag ska lära. Dessutom så har jag relationer som jag inte vill släppa även om jag vet att vi ses igen.

Jag är inte rädd för döden, däremot så skrämmer det mig att bli väldigt sjuk. Men jag vet ju att det kommer ngt bättre sen så jag hoppas det blir en tröst om det nu skulle hända.

När jag säger att jag inte är rädd för döden som menar jag det till hundra procent. Lika många procent är jag övertyga om att vi reinkarnerar. Vi lever en livscykel här på jorden som ingår i en större universell cykel. Allt går i cykler, det ser vi inte minst på naturen. Efter döden så föds det på nytt.

Jag hoppas inte, jag tror inte, jag vet. Efter döden kommer nytt liv. Jag har inget behov av att övertyga någon som inte är intresserad utan jag lever min sanning och är trygg i den.

Vad är det då som har fått mig 100% säker på att det finns ett liv efter döden?

Lite exempel:
Jag lämnade min kropp som sexåring och kom i kontakt med min inre visdom och universums oreserverade kärlek. Jag upplevde mig som en del av allt

Jag har fått oändligt med information i kanaliseringar och meditationer med mina guider, änglar och andliga vägledare om sådant som jag omöjligt kunnat veta.

Likaså gällande andevärlden. Där har jag fått information om människor som jag aldrig mött eller hört talas om för att leverera till okända. Även fått budskap till mig själv.

Jag har förmågan att få information via spådom och där har jag fått massvis med exakt information till både mig själv, mina närmsta och klienter. Själv så såg jag vilket år och månad jag skulle bli tillsammans min nuvarande sambo, hans stjärntecken och att jag redan kände honom. Aldrig hade jag anat vem det skulle vara. Likaså graviditeter i min familj och min bästa vän Maries dotter. Ja, det finns hur mycket som helst att berätta om…

Jag förstår även hur världarna utanför oss fungerar och hur de relaterar till oss, vår värld och andra. Naturligtvis finns det mer att lära. Att finna en förklaringsmodell som håller är en riktig aha-upplevelse som får allt att falla på plats.

Ja, det finns hur mycket som helst att ösa ur, detta är bara en bråkdel av mina upplevelser och erfarenheter som gör att jag anser mig veta. Jag har aldrig haft som avsikt att finna bevis för att det finns ett liv efter döden utan det har livet visat mig.

Jag startade min andliga resa som sextonåring och upplevde mig nog som odödlig och döden var inget som upptog mina tankar. Däremot så drevs jag av en nyfikenhet för att förstå hur allt hängde ihop. Jag vet idag att jag sökte meningen med livet. I dag är meningen uppenbar för mig, den handlar om andlig och personlig utveckling. Vi är en själ som söker utveckling genom en fysisk kropps utveckling och erfarenheter, anden och materian samverkar för att skapa en högre förståelse och vetskap som höjer vår vibration. Det är det enkla och grundläggande svaret.

Är det möjligt att nå den nivån där man inte längre tror eller hoppas utan vet att det finns ett liv efter döden?

Ja, den möjligheten ligger öppen för alla och det handlar om att du måste låta universum visa dig att det omöjligt kan vara på något annat sätt. Du når inte dit genom att försöka hjärntvätta dig själv utan det handlar om ett utforskande. Det kommer inte gratis men vad gör det när resan är så spännande? Universum har många dörrar vi kan välja att gå igenom för att komma i högre kontakt, en av de dörrarna som får oss att söka sanningen är dödsrädslan. Så se den som en gåva som du fått för att söka högre kunskap.

Så mitt råd är att du utforskar ämnena döden, andlighet och medialitet för att se vilken sanning du kommer fram till.

Om man dessutom praktiserar någon form av andlighet eller medialitet så kommer man att få egna bevis som gör det lättare att veta.

Eller vänd dig till ett välrenommerat medium för att få information från andra sidan, eller en sierska gällande framtiden. Får du information om något som personen ej kan veta så är det ett bevis i sig som kan få dig övertygad. Kanske behöver du gå flera ggr för att verkligen ta till dig det som en sanning. Det är så värt det.

Kram & Namaste Vivi

24 thoughts on “Finns det verkligen ett liv efter döden och hur kan man veta det?

  1. Underbart att läsa, och jag vet som du att livet fortsätter ”en trappa upp”. Jag har hela livet berättat för alla om vad som ska ske i deras liv och alltid fått besök från andra sidan . Fick ett hjärtstopp vid 21 års ålder och befann mig ovanför sjukhusets tak (jag såg allt i vidvinkel och mig själv liggandes på en bår och bli hjärtstartad) Den som omfamnade mig där uppe visade bara kärleksfullt att jag hade mer att uträtta på jorden innan jag fick komma hem . Är som du orädd för döden men älskar livet och alla själar som vandrar med mig . Tack för att du berättar och är den du är ! Varm kram ? Lena

  2. Tusen TACK underbara ängla SJÄL, för att du så ödmjukt gav mig insikt i livet efter döden ??villkorslöst gav du av din tid åt mig!! så fint av dej? blev Så varm & nöjd i mitt hjärta..?

    Kram Jill Olsson ???

  3. Precis så som du skriver tänker jag också! Jag har fått vara med om så många saker och hälsningar från mina nära o kära på andra sidan så jag bara vet att vi fortsätter där. Har även varit till flera medium som jag aldrig träffat och som berättat saker för mig som de aldrig skulle kunna känna till!! Jag vill förstås fortsätta här på den här sidan så länge jag kan och som det är meningen med….. men jag tänker som du… det blir en fortsatt spännande resa! Må så gott hälsningar EvaMarie

  4. Jag får lite tröst av att läsa ditt inlägg om döden. Har varit i en psykisk nedgång då jag varit rädd för att jag snart skall gå bort. Mitt psyke har blivit överbelastad av div saker som hänt. Det har länge känns som att jag snart ska dö kroppen kommer att ge upp. Vill släppa den tanken.måste gå vidare kämpar på.

  5. Tack kära Vivi för ännu ett intressant och hjärteberörande inlägg! Du är en sån fin och ödmjuk själ som ju har upplevt stora andliga mediala beröringar och upplevelser! Jag kan känna igen den där naturliga andliga nyfikenheten som du nämner från redan när jag var barn, och hur en ut – ur – kroppen upplevelse, en resa… jag gjorde för 12 år sen började bearbeta och läka min rädsla för döden. Dina tankar lugnar… Kram från mig!

  6. Hoppas du snart kommer ut med fler böcker där du kan dela med dig av all din visdom.

  7. <3 Tydligen har jag lämnat en liknande kommentar och då får jag inte lämna en till? Iaf, gillar det du skrev&håller med 🙂

  8. Tack det känns skönt att läsa detta. Jag har precis förlorat min son och behöver verkligen få veta att det finns något efter döden och att han har det bra där han är nu. Detta är första gången jag läser på din sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *