Gästbloggare: Anna Selma; Som en del av många andra därute så är också jag en ljusbärare.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Mer om Anna Selmas arbete finner du längst ner

Du kan <3

Som en del av många andra därute så är också jag en ljusbärare. Det är inte så komplicerat som det låter. Alla som sprider glädje, vänlighet och kärlek runtomkring sig är på sitt sätt ljusbärare. Man vill på något sätt tillföra något fint till sin omgivning och till världen. För min del så har det genom åren tagit sig många uttryck; i arbete, i privatliv och i relationer.

Jag vill ställa frågan till Dig om Du verkligen lever det liv Du vill leva? Och om Du inte gör det, så vill jag tala om för Dig att Du kan det. Du kan bryta mönster och Du kan ändra Dina tankar. Ta stegen som behövs. Och därmed dra till Dig det som Du önskar i livet.

Tro mig, jag har varit där själv. I destruktiva relationer, med sjuka barn, själv varit sjuk, själv varit deprimerad, själv gått in i väggen, själv varit utsatt för djupa svek osv. Men, jag bestämde mig för att använda det som en språngbräda ut i livet istället för som en soffa att kunna luta mig tillbaka i. Och den erfarenheten är jag djupt tacksam för idag.

Sista åren har min andlighet växt till sig och idag känns det som ett ständigt kall att få lära mig mer för att kunna hjälpa mer. Jag arbetar med tarot, pendel, runor, orakelkort, änglakort, drömtydning, teckentydning och andra redskap i samarbete med Universum, för att kunna ge ett budskap till de som behöver det. Går just nu en utbildning i personlig och medial utveckling, men planerar framåt även för att gå en kurs i avancerat mediumskap.

Som 10 – 11-årig flicka såg jag en dag en ”fiskargubbe” utanför köksfönstret. Hans hår och skägg var rött, hans ögon var isblåa och den orangea sydvästen han hade på sig var våt av regn trots att det inte regnade ute. Då min mamma inte kunde se denna gubbe, så sade jag till mitt innersta att jag aldrig mer ville se något sådant för att det skrämde mig. Jag lade liksom locket på. Så, jag är mest klarhörande och klarkännande, men håller på att träna tillbaka förmågan att kunna ”se” För några år sedan fick jag i automatisk skrift till mig att min ena systerson var i fara och lyckades förmedla det ända bort till Thailand där de var. De kom fram till just ett ställe som hette ”Harrys” och som det satt en blodhund utanför. Precis som jag hade beskrivit det.

I vilket fall, några gånger i veckan, förmedlar jag budskap till dem som behöver det när jag jobbar på Tarotguiderna. Vi är ett fantastiskt kompetent gäng där med olika kunskapsområden och med olika erfarenhet. Du är hjärtligt välkommen att ringa om Du vill prata med just mig. Spana in schemat för att se min tillgänglighet. Och när inte jag är på plats så rekommenderar jag varmt mina kollegor <3

I ”vardagen” arbetar jag med administration, kundservice och telefoni.

Det viktigaste jag vill förmedla med detta inlägg är att vi kan hjälpa till med att sprida ljus över vissa frågor, men att Du är den som kan. Förändra Ditt eget liv, ta stegen dit Du vill och vara den person Du vill. Så länge det inte skadar Dig själv eller någon annan.

Så, är det dags för Dig idag? Att ta de första stegen mot Ditt nya liv? ?

Mina tjänster på Tarotguiderna:

Anna Selma agentnr 175#

Tarot, Änglabudskap, Orakelkort, Tealeavs, Pendel.
Vägleder gällande Attraktionslagen

Även detta kan jag hjälpa dig med:
Lite drömtydning, kan en del om de tolv olika stjärntecknen.

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: AnnaSelma


Även detta kan jag hjälpa dig med:
Lite drömtydning, kan en del om de tolv olika stjärntecknen.

♦ Har varit intresserad av det andliga sedan tonåren. Började då tyda drömmar, tecken och lägga Heikki Vesas stjärna.

♦ Tar ibland även lite hjälp av min pendel i malakit.

 Jag drömmer ibland sanndrömmar. Tycker om att spå i Tarotkort, änglakort och orakelkort. Tolkar gärna drömmar och tecken.

Arbetstider
Se mitt schema här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *