Veckan som gått – en massa firande och en och annan tavla…

Igår var en speciell dag för då fyllde jag år. Jag älskar verkligen mina födelsedagar. Men vi orkar inte me en massa presenter utan vi går i stället all in på upplevelser.

Började dagen med att bli bjuden på en champagnelunch 25 våningar upp med en underbar utsikt över ett regntungt Stockholm på restaurang Himlen. Kan mycket möjligt ha varit den godaste chevresallad jag någonsin ätit. MUMS!

På kvällen så gick vi till Restaurang Ichi på Timmermansgatans där det är så man får vara ute i tid. Maten kan man väl kalla “Japan möter Sverige. Otroligt gott och verkligen en jätte mysig restaurang.

Japansk apertiff

o

Is-strimlare som skapade typ sorbé

0

I tisdags så var Anders syster Tina på besök från Göteborg. Vi passade då på att gå på fotografiska och kolla fotoutställningen samt åt mat på deras restaurang.

Jimmy Nelsons biler på urbefolkning i världen var helt klart bäst. Fantastiska bilder. De andra utställarna var så där…bra men inte jätte bra om man säger så.

Saga Wendotte hade även intressanta bilder. God 2:a.

Sen var det de där med restaurangbesöket…
Mysigt, trevligt men ingen mat i min smak. Den är dock prisbelönt och har den kände kocken Paul Svensson som matkreatör.

Vegetarisk där man kan lägga till kött & fisk om man vill. Tack godegud för det säger jag. Men likväl så var det nästan ngt på varje tallrik som jag tyckte var förlåt uttrycket… äckligt. Det är jag inte van vid, jag gillar normalt et mesta. Hyvlad pumpa och kålrot kan jag leva utan. Likaså getost-glass eller vad det nu var till efterätt…

Säkert gillar andra detta men det passade inte mig.

Veckans Vivi shopping. Böcker.

Det blev även ett frisörbesök i veckan på Söders Höjdare hos Lena för att fixa till utväxten. Man är sååå tjusig hos frisören…not! hahaha

Tror inte jag käkat fil, banan och Corn Flakes på 20 år, så nu har jag fått cravings som bara den.
Avundsjuk hund… hahaha

Spådde mig lite, måste ju hålla mig uppdaterad på in framtid…

Anders gick svetsningskurs förra helgen så nu har svets testet flyttat in i köket. Tycker katten är supercool.

I lördags blev det barnkalas då syrrans underbara dotterdotter Chelsea fyllde 6år. Jag fick dessutom en fin teckning av henne, gullunge.

Min älskade systerdotter My som är moster till Chelsea

Wicca The Witch

Höst med vit hund hahaha

6 thoughts on “Veckan som gått – en massa firande och en och annan tavla…

  1. Grattis till födelsedagen och att du får delta i så härliga barnkalas
    Och tavlan det tror jag bara var den fina teckningen du fick
    Du är underbar Kram Rolle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *