Pendel – Lär dig pendla – Tarotguidernas tarotlinje

Pendel – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Pendel

Pendel – Se vilka vägledare på Tartotguiderna som använder pendel.

Jag rekommendera ofta en pendel som en första kontakt med energier om man inte har gjort något som bevisat sig medialt tidigare. Du kan även använda pendeln till spådom men det krävs då en hel del övning innan du helt kan få rätt svar.

Camilla

Mer om hur man lär sig att pendla här!

Allt du behöver är en pendel, antingen köper du en färdig eller så gör du en själv. Du kan enkelt tvinna ett tunt snöre av sytråd och hänga ett hänge i den ena ändan, det får inte vara en knut utan tråden ska kunna köpa fritt, det går även bra med en kedja. Oftast använder man en kristall men det går även bra med någon annan sten, själv gillar jag rosenkvarts och ametist.

Många undrar vad det är de kommer i kontakt med? Det högre Jaget brukar jag svara. Du kommer i kontakt med den visdomen du redan har i ditt själsmedvetande via en pendel, du har nämligen alla svaren redan. Du kan även komma i kontakt med din andliga Guide och andra vägledare.
Du kommer troligtvis att märka att en pendel har lätt att svara på frågor som du redan vet svaren på. Du kommer också att märka att svaren inte alltid stämmer i början. En pendel påverkas nämligen lätt av din önskan, tanke och vilja. Med en pendel kommer du i kontakt med ditt undermedvetna men då egot ofta vill komma till tals så är det lätt att man får de svaren man önskar och inte de rätta. Vårt ego har nämligen som alltid lätt att ta överhanden, man behöver därför öva på att släppa egot och bara komma i kontakt med sin inre kunskap och vetskap. Det är den största utmaningen med att arbeta med pendeln, just att inte låta svaret påverkas av sin önskan, ibland kan det även vara rädslor som påverkar, vågar eller vill du du inte höra sanningen så kommer ditt ego troligtvis att bespara dig den.

När man arbetar medialt så handlar det om att släppa och bara känna in och ta emot utan att blanda in sina egna tankar och värderingar. Detta gäller inom all medial utveckling. Men det är roligt att testa en pendel och man kommer till insikt med att vi och universum har större krafter som påverkar än vad vi vid första anblicken ser och upplever. Låt en pendel öppna portar och spränga gränser för dig. Öva är nyckeln och hitta ditt sätt att arbeta med den.

1) Inled gärna med en stunds meditation för att få fokus och komma kontakt med ditt högre Jag.
2) Därefter ber du om beskydd från det vita ljuset och att du inte kommer i kontakt med någon annan än den energi som finns i det vita ljuset.
3) Var neutral inför svaret, du bör inte vara känslomässigt involverad i frågan. Du kan då själv påverka svaret med din tanke/ditt högre Jag. Öva på detta.
4) Var tydlig när du ställer frågor så att frågan och svaret inte kan misstolkas. Som du ropar får du nämligen alltid svar. Om du inte förstår din fråga så kommer du inte heller förstå svaret. En diffus ställd fråga ger ett diffust svar.

Ringa in svaret:
Ringa in svaret genom att dela in frågan i sektioner eller delar, för att minska alternativen.

Steg 1

Håll i pendelns snöre mellan tummen och pekfingret, låt pendeln hänga fritt.
Be pendeln markera JA genom att cirkla medsols.
Be pendeln markera NEJ genom att cirkla motsols.
Övningar som du sedan kan använda: Pendla Medsols = Ja. Motsols = Nej. Medsols = bra. Motsols = dåligt. Medsols = plus. Motsols = minus.

Pendeln kan i stället för att rotera svänga fram och tillbaka och sidledes. Märker du att den gör det i stället för att rotera så frågar du hur den visar JA och hur den visar NEJ. Pendeln brukar pendla fram och tillbaka för JA och sidledes för NEJ:

Övning 1

När du övar börja med att ställa frågor till pendeln som du vet svaren på.
Därefter ställer du frågor till pendeln där du kan kontrollera om svaren stämmer.
När du känner att du har övat tillräckligt och så kan du börja fråga om sådant du inte just nu vet svaret på.

Övning 2

Använd en vanlig kortlek, sök efter t ex hjärter kung.
Dela kortleken i 3 delar, fråga i vilken hög kortet ligger, dela därefter upp den högen. Fortsätt tills endast hjärter kung är kvar.

Övning 3

Ta 3 koppar. Lägg ett föremål under en av kopparna kontrollera var föremålet ligger med pendeln.

Övning 4

Innan du t ex ringer någon kontrollera med pendeln om personen är hemma.

Exempel på vad man kan använda pendeln till:

Kontakta ditt högre Jag.
Kanalisering.
Spådom.
Samstämdhet i relationer.
Valsituationer.
Kontroll av tidpunkter, tid /dag/månad/år.
Balansera chakran.
Mäta aurans svaga punkter via foto/ bild,
ok = medsols, inte ok= motsols.
Healing.
Utveckla din intuition.
Kontrollera hälsan via diagram.
Pendla in och ut energier.
Se om du är i balans, pendla över handlovarna, ska ge lika många utslag vid balans.
Se vilken mat/medicin/kosttillskott som är fördelaktig från diagram.
Kontrollera allergier.
Kontrollera jordstrålning och energifält. lejlinjer, curry och hartmann kors.
Hitta borttappade föremål.
Pendla över kartor.
Rena rum och platser.
Du kan själv göra olika diagram som du kan pendla över för olika frågeställningar och alternativ.
Du kan även rita ett bokstavs- eller sifferdiagram att pendla över.

Du kan pendla om det mesta, använd din fantasi! 

Gör ett eget diagram:

Rita en cirkel och dela in den i tårtbitar, hur många beror på hur många du behöver. Du kan t.ex. göra 29st för alfabetets bokstäver. Håll pendeln över mittpunkten, be pendeln skriva genom att pendla över bokstäverna ut i tårtbitarna i turordning. Man kan även göra ett sifferdiagram för att pendla på dagar, månader och år.

Du kan göra ett diagram över det mesta, använd din fantasi och öva. 

Hur man skapar en pendel för första gången: en steg-för-steg-guide

Så du har hört talas om pendeldivision och är fascinerad. Du vill ge det ett försök. Hur kommer du igång med detta? Det låter som om det skulle kunna vara en knepig process… Det finns så många häftiga saker i den häxiska världen. Det finns också stunder då du behöver ta ett pekfinger och känna efter den där lilla rösten i ditt huvud. Det blir skumt ibland. Att lära sig att skapa en pendel för första gången kan vara överväldigande. Det finns vissa aspekter av häxkonsten som kan verka komplicerade och som kräver massor av forskning och studier. Detta är dock inte nödvändigtvis sant! Låt oss dela upp allt du behöver veta om att skapa en pendel i allmänhet…

Vad är en pendel?
En pendel är en typ av divineringsverktyg. Spådom är en form av spådom som försöker tolka vad som kan hända i framtiden, ofta med hjälp av paranormala fenomen. Pendlar används vanligtvis för att söka svar på frågor som inte är konkreta, som “Vad kommer att hända under de kommande sex månaderna?” eller “Vad måste jag undvika under nästa vecka?”. Traditionella pendlar kan finnas i många olika former och storlekar. De kan tillverkas av vad som helst. De mest populära materialen är kristaller, stenar, metaller, träpinnar, snäckor och pärlor. De tidigaste kända pendlarna tros gå tillbaka till de gamla kineserna. De användes vanligen för att diagnostisera hälsoproblem och användes också i kinesisk spådomskonst.

Hur du väljer ditt material
När du väljer material till din pendel har du flera alternativ. Vissa är mer traditionella än andra, men alla kommer att hjälpa dig att få exakta svar på dina frågor. – Kristaller – Kristaller är ett utmärkt val för att skapa en pendel. De är välkända för sin förmåga att underlätta och förstärka psykiska förmågor. Du kan välja att använda en enskild kristall eller blanda flera kristaller med varandra för att förstärka deras individuella egenskaper. – Stenar – Stenar är ett annat populärt val för att skapa pendlar. Även om det är upp till dig vilken specifik typ av sten du väljer är vissa stenar vanligare än andra. Turmalin, till exempel, används ofta för sin förmåga att hjälpa till att jorda och skydda. – Metaller – Metaller är också vanliga material för pendelskapande. Mässing och silver är särskilt populära val. Guld är också ett möjligt alternativ, även om det vanligtvis är dyrare. – Pärlor – Pärlor är ett annat populärt val för att skapa pendlar. Du kan välja vilken typ av pärla som helst som ger resonans med dig.

Hur du håller din pendel
Det finns två sätt att hålla din pendel på. Det ena är att hålla den i slutet av snöret. Det andra är att låta den dingla i handen. – Att hålla i snöret – Att hålla pendeln i snöret är det mindre traditionella alternativet. Det används ofta av dem som vill undvika all negativ energi som kan komma från att röra pendeln direkt. – Hållning i handen – Att hålla pendeln i handen är det mer traditionella sättet att hålla den. Om din pendel har en kedja eller ett snöre vill du linda snöret runt dina fingrar så att pendeln kan röra sig fritt. – Undvik att hålla pendeln i knytnäven. Det kan orsaka mycket stress på din hand och kan begränsa din förmåga att få exakta svar.

Hitta din pendel
När du har skapat din pendel vill du testa den för att se till att den fungerar korrekt. För att göra detta vill du skapa ett “ja”- och “nej”-diagram. När du har gjort detta vill du hålla pendeln över diagrammet och ställa en fråga till den. – Om pendeln rör sig medurs är det ett “ja”-svar. – Om pendeln rör sig moturs är det ett nej-svar. – Du kan också använda detta diagram för att se om din pendel får negativ eller positiv energi. – Om din pendel får positiv energi bör den röra sig medurs. Om den får negativ energi kommer den att röra sig moturs.

Hitta pendelns svar
När du har hittat din pendels svar vill du ta hänsyn till rörelsen och riktningen i vilken den rör sig. – Om din pendel rör sig medurs är detta ett positivt svar. Detta är det vanligaste sättet som pendlar rör sig på, så om din pendel rör sig i denna riktning är det troligt att det är ett positivt svar. Detta är det bästa sättet att ange ett ja-svar. – Om din pendel rör sig moturs är detta ett negativt svar. Detta är det näst vanligaste sättet som pendlar rör sig på, så om din pendel rör sig i den här riktningen är det sannolikt ett negativt svar. Detta är det bästa sättet att ange ett nej-svar.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 • Varför måste jag skapa en pendel? – Du behöver inte skapa en pendel, men de är extremt användbara verktyg som kan hjälpa dig att få tydliga svar på dina frågor. De är särskilt användbara om du är en nybörjare som precis har lärt dig hur man utnyttjar sina psykiska förmågor. – Kan pendlar vara skadliga? – Pendlar är inte skadliga. De är helt enkelt verktyg som hjälper dig att kommunicera med din intuition. De är inte en magisk lösning på alla problem. De är helt enkelt ett annat sätt att kommunicera med din intuition och fråga universum vad det har i beredskap för dig. – Hur lång tid tar det att skapa en pendel? – Det beror helt och hållet på vilka material du väljer och vilken typ av pendel du bestämmer dig för att skapa. Det kan ta allt från fem minuter till en hel dag.

När du först skapar din pendel

 • Jorda och centrera dig – Innan du ens börjar skapa din pendel ska du se till att jorda och centrera dig själv. Detta är en viktig del av alla divineringsövningar och kommer att hjälpa dig att få tydliga svar från din pendel. – Be om vägledning – Be om vägledning från universum om vad du ska skapa. Be om ett verktyg som hjälper dig att få exakta svar på bästa möjliga sätt. – Visualisera det du vill skapa – Visualisera det du vill skapa. Se det i ditt sinnes öga. Känn vikten av det i din hand. Föreställ dig att du använder det som en del av din dagliga praktik. Om du gör det här hjälper du till att jorda din visualisering och göra den mer verklig.
 • Det finns en sak som du bör komma ihåg när du skapar din pendel. Det är ett verktyg som används för att kommunicera med din intuition. Det betyder att den inte alltid kommer att ge dig ett svar som du vill höra. Den kommer att ge dig det svar som den känner att det är bäst för dig just i det ögonblicket. Din intuition är ett otroligt kraftfullt verktyg, och den kan hjälpa dig att navigera i livet och fatta bättre beslut. Skapa en pendel för att stärka din intuition och få exakta svar. Du kan göra detta genom att skapa din egen pendel från grunden.
Pendel Lär dig pendla Tarotguiderna tarotlinje

Hur man använder en pendel: En enkel guide för nybörjare

Det finns oändligt många sätt att använda en pendel för att få svar. Med sin förmåga att läsa av den energi som omger oss är en pendel ett användbart verktyg för att få tillgång till högre kunskap. Det är en utmärkt källa när du är i behov av vägledning, särskilt när det gäller något som gör dig förbryllad. Det är viktigt att notera att det inte precis är en lätt uppgift för alla att använda en pendel. Om du är nybörjare på att arbeta med andliga verktyg som detta kan det krävas lite övning innan du får grepp om det. Men om du tror på din inre kraft och litar på dina instinkter kommer allting att falla på plats förr eller senare. Låt den här guiden vara ditt första steg framåt på denna spännande resa!

Vad är en pendel?
En pendel är ett föremål som hänger i ett snöre eller en kedja. Den används för att få svar på frågor, särskilt när inga andra verktyg är tillgängliga. En pendel är ett utmärkt verktyg för att få vägledning från din intuition och kunskap om tidigare liv. Att använda en pendel är ett enkelt sätt att få information om vilken situation som helst. Det är också en användbar teknik för dem som inte litar på sin intuition eller inte är medvetna om den. Det finns många olika typer av pendlar som du kan köpa. Vissa är mer populära än andra, även om det inte är något fel med att använda en vanlig sådan. Eftersom varje pendel är unik och har sin egen energi är det viktigt att välja rätt.

Hur man använder en pendel för att bestämma sitt nästa steg
Om du är i behov av vägledning när du ska fatta ett beslut kan du använda din pendel för att få svar. Det bästa sättet att göra detta är att ställa en fråga och sedan hålla pendeln i luften över varje alternativ. När du har gjort detta kommer du att märka att din pendel kommer att börja svänga mot det ena eller andra alternativet. Detta är ett tecken på att du har valt rätt väg! Om din pendel fortfarande befinner sig i mitten betyder det att du ännu inte har valt rätt alternativ. Du kan fortsätta att flytta din pendel genom luften tills du känner att den gör en förskjutning åt det ena eller andra hållet.

Hur man läser färgers betydelse med en pendel
Detta är ett av de enklaste sätten att använda en pendel. Allt du behöver göra är att hålla din pendel över en färg och se vad den gör. Om din pendel står stilla betyder det att färgen inte har någon särskild betydelse. Om den däremot börjar svänga fram och tillbaka betyder det att färgen har betydelse. Beroende på styrkan i rörelsen blir färgens betydelse starkare eller svagare. Det är därför du måste fokusera och vara uppmärksam på din pendel.

Hur man använder en pendel för att hjälpa till med relationer
Om du letar efter råd om ett förhållande du befinner dig i är detta det perfekta sättet att använda en pendel. Om du ställer en fråga som “Går det här förhållandet någonstans?” måste du hålla din pendel i luften över dig själv, den andra personen och “förhållande”. Detta beror på att du vill veta hur det går för din relation, inte för dig själv. När du har gjort detta kan du se vad din pendel gör. Om den svänger i riktning mot “ja” har förhållandet potential. Om den inte rör sig, är det bäst att släppa taget om detta förhållande. Om den svänger mot “nej” kan det betyda att förhållandet är på väg att avslutas eller att det inte har någon potential. Men det kan också betyda att du inte är redo för ett förhållande.

Hur man använder en pendel för att avgöra om något är sant eller inte
Om du undrar om något är sant eller falskt kan du använda din pendel för att få svaret. Håll pendeln ovanför föremålet, personen eller situationen och se om den rör sig. Om den gör det betyder det att föremålet, personen eller situationen är falsk. Om den står stilla betyder det att föremålet, personen eller situationen är sann. Om du är osäker på något kan du också använda den här tekniken. På så sätt kan du få klarhet i vilken situation som helst och lugna dig.

Hur man använder en pendel för spådom och spådomar
Om du vill göra lite divination eller spådomar med din pendel behöver du bara välja ett kort från en tarotlek. Du kan också använda en spegel, runor eller kristaller. När du har valt kortet, kortet eller föremålet fäster du det på en tråd och knyter den till din pendel. Medan du håller pendeln i luften ställer du en fråga och för sedan pendeln över kortet eller föremålet. Om den rör sig mot det betyder det att föremålet, kortet eller numret har en stark koppling till frågan. Om den inte rör sig finns det ingen koppling.

Hur man använder en pendel för att få andlig medvetenhet
Om du vill bli mer medveten om din andliga sida är detta det perfekta sättet att göra det. Allt du behöver göra är att hålla pendeln över en bild av dig själv när du var yngre. Om den står stilla betyder det att du inte har någon andlig medvetenhet. Om den däremot rör sig betyder det att du har andlig energi.

Innan du börjar använda din pendel
Innan du börjar använda din pendel ska du se till att du har en bekväm ställning. Om du sitter vid ett skrivbord eller bord, försök att hitta en mer avslappnad position. Detta för att se till att du inte blir stel eller öm när du arbetar med din pendel. Det rekommenderas att du använder en liten kudde eller t-shirt att vila pendeln på. På så sätt kan den röra sig fritt utan att behöva hålla den med handen. Du bör också se till att din pendel är ren. Oavsett om du använder en kristallpendel eller en annan typ, rengör den innan du börjar använda den. Detta för att se till att den inte bär på negativ energi.

Trots vad andra kan säga är det inte enkelt att använda en pendel. Det krävs tålamod och tillit till dig själv för att kunna använda den effektivt. Men när du väl behärskar konsten att använda en pendel kommer du aldrig att vilja vara utan den. Det är ett otroligt användbart verktyg när du är i behov av vägledning eller svar. Dessutom är det lätt att hitta en pendel eftersom de finns i många former och storlekar. Om du tror på din inre kraft och litar på dina instinkter kommer det att bli lätt att använda en pendel!

Historien om pendlar och hur de påverkar ditt liv

På 1500-talet använde Galileo en pendel för att visa att gravitationsaccelerationen var densamma oavsett föremålets massa. Den är också en naturlig oscillator, vilket innebär att den svänger fram och tillbaka som svar på olika krafter. Vi har förmodligen alla sett pendlar någon gång i våra liv. De finns i farfarsklockor, rörelsesensorlampor och till och med i musikinstrument. Så vad exakt är en pendel och hur påverkar den våra liv? Fortsätt läsa för att lära dig mer om pendlarnas historia och hur de påverkar ditt liv!

Vad är en pendel?
En pendel är en vikt som svänger fram och tillbaka. Det finns många olika typer av pendlar. Vissa är utformade för att svänga till en viss rytm medan andra svänger fritt. Du har förmodligen sett pendlar i aktion tidigare. De används i allt från klockor till musikinstrument som piano och gitarr. Den tidigaste uppgiften om en pendel är från den italienske vetenskapsmannen och ingenjören Galileo Galilei omkring år 1602. Han upptäckte att pendelns svängande rörelse kunde hålla tiden. Denna upptäckt bidrog till att främja studiet av pendlar och deras användning i klockor.

Varför är pendlar viktiga?
Pendlar är viktiga eftersom de används som ett verktyg för att mäta accelerationen på grund av gravitationen. Den är också en naturlig oscillator, vilket innebär att den svänger fram och tillbaka som svar på olika krafter. En pendel hjälper oss att förstå gravitationens inverkan på tiden. Detta är avgörande eftersom tiden är en viktig del av vårt dagliga liv. Utan den skulle vi ha svårt att veta när vi ska gå till jobbet, när vi ska lägga oss eller ens när vi ska äta! Utan pendeln skulle dessa saker kanske inte vara möjliga. Pendlar hjälper också forskare att förstå jordens rotation. De kan också användas för att förstå rotationen hos andra himlakroppar som månen.

Hur har pendlar påverkat ditt liv?
Varje dag påverkar pendlar ditt liv på många sätt. Du kanske inte ens märker hur avgörande de är för din dagliga rutin! Det kan till exempel finnas en pendel i en farfarsklocka som används för att hålla tiden. Det kan också finnas en pendel som används för att öppna klockans dörr så att tiden kan visas. Ett annat exempel är en rörelsesensorlampa som använder en pendel för att upptäcka rörelser. Denna pendel kan finnas inuti armaturen. Den ansvarar för att tända ljuset när den känner av rörelse. Pendeln används också för att hålla takten i musikinstrument som pianon och gitarrer. Det kan finnas en sträng inuti instrumentet som används för att hålla takten medan musikern spelar.

Pendelns vibrationer och ljudvågor
Pendeln anses vara en typ av harmonisk oscillator. Det innebär att den rör sig i en periodisk rörelse när den reagerar på olika krafter. Den skulle till exempel röra sig upp och ner när den reagerar på gravitationen. Den liknar också en ljudvåg, som är en serie vågar som rör sig genom luften. Ljudvågor är anledningen till att du kan höra musik, rösten från någon i din närhet eller till och med ett flygplan som flyger på himlen ovanför dig! Pendlar och ljudvågor har många saker gemensamt. De har båda en frekvens, vilket är det antal gånger en pendel eller ett ljud färdas fram och tillbaka på en viss tid. De har också en våglängd, vilket är avståndet mellan två liknande punkter av samma fenomen. Slutligen har båda amplitud, vilket är den maximala förskjutningen av en periodisk företeelse från dess jämviktsläge.

Pendelklockor
En pendelklocka är en av de vanligaste användningsområdena för pendlar. De kan hålla exakt tid eftersom de använder en enkel fysikprincip som kallas pendellagen, som säger att den tid det tar för en pendel att svänga fram och tillbaka är relaterad till pendelns längd och gravitationskraften. När klockan väl har dragits upp kan pendeln fortsätta att svänga under mycket lång tid. Den slutar att röra sig först när fjädern inuti klockan har slut på energi. Uppfinningen av pendelklockan tillskrivs en fransk astronom och matematiker vid namn Jean-Bernard-Léon Foucault. Han bidrog också till att fastställa pendelns betydelse och bevisade att jorden roterar. Detta gjorde han genom att installera en pendel i en roterande trumma och konstatera att pendeln alltid pekade åt samma håll. Detta bevisade att jorden har en roterande rörelse.

Hur påverkar en pendel vår miljö?
Jorden och andra himlakroppar upplever effekterna av gravitationen. När vi befinner oss på jorden drar gravitationen oss mot ytan. Denna kraft är också det som får en pendel att svänga fram och tillbaka. Miljön runt omkring oss, och särskilt jorden, påverkas av månens och solens gravitationskraft. Dessa är två himlakroppar som påverkar miljön omkring oss. Om jorden inte roterade skulle månen och solen befinna sig på olika punkter på himlen varje dag. Detta skulle resultera i en dramatiskt annorlunda miljö, inklusive lägre och högre tidvatten, temperaturer och andra faktorer. Jordens rotation påverkar också miljön omkring oss. Om jorden inte roterade skulle miljön vara dramatiskt annorlunda. Områdena runt ekvatorn skulle ha en mycket annorlunda miljö än områdena runt nord- och sydpolen. Detta beror på att jordens rotation gör att de olika områdena får olika mycket solljus.

Hur påverkar en pendel våra kroppar?
Pendelns rörelse kan påverka våra kroppar. Om du besöker en läkare kan de använda en pendel för att hjälpa dig att hitta källan till smärta eller obehag. Den kan också användas för att hjälpa till att fastställa dina organs hälsa eller ditt mentala tillstånd. Detta beror på att kroppen reagerar på pendelns period. Till exempel slår hjärtat en gång i sekunden medan levern slår en gång var femte sekund. Människokroppen reagerar också på ljudvågor. Det är därför en läkare kan använda ett stetoskop eller annan utrustning för att lyssna på din kropp. Läkaren lyssnar faktiskt på de ljudvågor som kommer från din kropp. Detta beror på att människokroppen reagerar på ljudvågor på samma sätt som den reagerar på pendeln.

Sammanfattning
Pendlar är viktiga eftersom de används som ett verktyg för att mäta acceleration på grund av gravitationen. De är också en naturlig oscillator, vilket innebär att de svänger fram och tillbaka som svar på olika krafter. En pendel hjälper oss att förstå gravitationens inverkan på tiden. Detta är avgörande eftersom tiden är en viktig del av vårt dagliga liv. Utan den skulle vi ha svårt att veta när vi ska gå till jobbet, när vi ska lägga oss eller ens när vi ska äta! Utan pendeln skulle dessa saker kanske inte vara möjliga. Pendlar hjälper också forskare att förstå jordens rotation. De kan också användas för att förstå rotationen hos andra himlakroppar som månen. Pendelklockan är en av de vanligaste användningsområdena för pendlar.

4 thoughts on “Pendel – Lär dig pendla – Tarotguidernas tarotlinje

 1. Hej Vivi,

  Har testat med pendel några gånger. De första gångerna frågade jag försiktigt om min guides namn och fick svar och det var samma alla 3 ggr och att hen kom från den ljuset.
  Nu sist frågade jag om kännetecken på guiden fick då svaret HORN då blev jag oroligt samt kände en energi över mig. Som jag snabbt skakade av och bad till Buddha.
  Har jag inte beskyddat mig tillräckligt och fått in oönskade energi?
  Hur blir jag kvitt med denna energi som kan finnas kvar?

  1. Hej! Det är troligtvis din underliggande rädsla som du svara på. Det är därför det krävs mycket träning då vi själva kan påverka det som kommer. Kramar vivi

 2. Hej, jag upplever att pendeln ger olika tecken för ja och nej. Alltså att den hoppar mellan ibland pendla för ja/nej och sen helt plötsligt ändra till att cirkulera till svars. Detta gör mig förvirrad. Hur bör ja tänka eller göra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *