Dimensionsportaler och Energivirvlar förbinder olika dimensionsplan genom tid och rum

Köp Vivis bok här!

•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

Dimensionsportaler och Energivirvlar

En portal är en osynlig energivirvel som förbinder två olika platser genom tid och rum och där andra väsen kan komma igenom och besöka. Man kan likna den vid en dörröppning mellan de olika världarna. Även vår själsgestalt kan finna sin väg genom detta fenomen och besöka andra plan.

Vi på jorden upplever många gånger dessa platser som har portaler som obehagliga för att andar som ännu inte helt släppt sin vistelse eller upplevelse på jorden kommer den vägen och “spökar”. Eftersom vi människor har en benägenhet att skrämma upp oss när det finns en negativ eller låg energi så är det ofta den energin som man uppfattar, ju mer vi fokuserar på att det är obehagligt ju mer växer känslan. Den kan även helt paralysera oss om vi har svårt att balansera oss och känna skillnad på vår rädsla och energin runt oss. Även om det är vår upplevelse så innebär det inte att det endast är negativa entiteter som kommer den vägen. Har man en utvecklad medial förmåga så kan man känna av en variation av olika energigestalter som kommer den vägen och alla med olika avsikter.

Portaler existerar i olika former och på alla möjliga platser. De finns även i all tid och i alla existerande dimensioner och kan  vara både diffusa, synliga, dolda eller hemliga.

Platsen för en portal har ofta en extra hög koncentration av energi, och vid energivirvlarna brukar det finnas starka gravitationella avvikelser vilket skapar en förvrängning i energifältet. De har också också ofta visat sig finnas på ley-linjer och speciellt då vid nodpunkter där ley-linjer korsar varandra.

Man ser sällan en portal eller virvel med blotta ögat men man kan känna av dem med till exempel en pendel, slagruta eller genom att göra en muskeltest. Man kan även förnimma deras vibrationer och flödesriktningar.

Dessa portaler kan hamna i obalans och man kan då rena, balanseras eller uppdatera dem.

Ett medium arbetar många gånger med att rena saker, personer eller platser från negativa energier eller energier som inte längre hör hemma där genom att bjuda in ny positiv energi, vilket både har en praktisk betydelse och är en symbolisk handling som ger trygghet, styrka och ny vitalitet.

Kram & Namaste Vivi

2 thoughts on “Dimensionsportaler och Energivirvlar förbinder olika dimensionsplan genom tid och rum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *