Dimensionsportaler och Energivirvlar förbinder olika dimensionsplan genom tid och rum

Köp Vivis bok här!

•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

Dimensionsportaler och Energivirvlar

En portal är en osynlig energivirvel som förbinder två olika platser genom tid och rum och där andra väsen kan komma igenom och besöka. Man kan likna den vid en dörröppning mellan de olika världarna. Även vår själsgestalt kan finna sin väg genom detta fenomen och besöka andra plan.

Vi på jorden upplever många gånger dessa platser som har portaler som obehagliga för att andar som ännu inte helt släppt sin vistelse eller upplevelse på jorden kommer den vägen och “spökar”. Eftersom vi människor har en benägenhet att skrämma upp oss när det finns en negativ eller låg energi så är det ofta den energin som man uppfattar, ju mer vi fokuserar på att det är obehagligt ju mer växer känslan. Den kan även helt paralysera oss om vi har svårt att balansera oss och känna skillnad på vår rädsla och energin runt oss. Även om det är vår upplevelse så innebär det inte att det endast är negativa entiteter som kommer den vägen. Har man en utvecklad medial förmåga så kan man känna av en variation av olika energigestalter som kommer den vägen och alla med olika avsikter.

Portaler existerar i olika former och på alla möjliga platser. De finns även i all tid och i alla existerande dimensioner och kan  vara både diffusa, synliga, dolda eller hemliga.

Platsen för en portal har ofta en extra hög koncentration av energi, och vid energivirvlarna brukar det finnas starka gravitationella avvikelser vilket skapar en förvrängning i energifältet. De har också också ofta visat sig finnas på ley-linjer och speciellt då vid nodpunkter där ley-linjer korsar varandra.

Man ser sällan en portal eller virvel med blotta ögat men man kan känna av dem med till exempel en pendel, slagruta eller genom att göra en muskeltest. Man kan även förnimma deras vibrationer och flödesriktningar.

Dessa portaler kan hamna i obalans och man kan då rena, balanseras eller uppdatera dem.

Ett medium arbetar många gånger med att rena saker, personer eller platser från negativa energier eller energier som inte längre hör hemma där genom att bjuda in ny positiv energi, vilket både har en praktisk betydelse och är en symbolisk handling som ger trygghet, styrka och ny vitalitet.

Kram & Namaste Vivi

10 thoughts on “Dimensionsportaler och Energivirvlar förbinder olika dimensionsplan genom tid och rum

 1. Så dessa portaler då, tycks de användas för att själa och rikta spirituellt skadade personers energi från dem. Eller hur fungerar det om man blivit skadad på något sätt tycks bli drenerad av vissa platser och av vissa människor. Sa åt en person på skarpen efter många månaders drenering. Då gick han iväg och efter en liten stund började jag fyllas på med energi igen.
  Jag menar vissa tycks veta hur dem gör, jag har inte kommit till den nivån men har fallit offer pågrund av en skada 13 år tillbaka.

   1. Betyder det då på något sätt att efter min skada att jag halft hänger ur min egen garderob in i andras garderober/ spirituella tempel de tycks samlas upp på? Finns det nå sätt att kalla tillbaka sin EMF? Jag menar från början hade jag min kraft på insidan och nu tycks jag sakta gå in djupare i nån slags hypnos och det påverkar mina sinnen.

 2. Jag kan berätta lite mer om min skada och situation, om du vill. Och jag kanske kan lära mig någonting från dig. Själva grejen är den att på samma sätt som jag påverkas av andra har jag också märkt att andra påverkas av mig. Så det kan lika gärna vara jag som suger lika mycket som andra kan suga för mig. Vill inte blotta mig förmycket på en offentlig sida. Men du är välkommen att kontakta mig på egen risk.

 3. Det är så att jag har en del frågor jag inte kan ställa till vem som helst. Typ som kan energin flätas ihop eller knytas? Vad händer om min energi är connected till ett flertal portaler. Låt oss säga att jag känner mig lite som en spindel i nätet och har upplevt en del saker i en nära döden upplevelse. Har provat tala med präster andra medium som bara vill ha pengar istället för att förklara hur jag ska hjälpa mig själv och försvara mig mot dessa energitjuvarna.

 4. Alltid samma reaktion, alla stoppar svansen mellan benen och gömmer sig. Trodde att präster och sånna som du fanns för att hjälpa människor i nöd. Ni tycks iaf ha en humm om vissa saker som skulle kunna hjälpa en medmänniska i nöd. Det är liksom inte ett ämne man kan tala med vem som helst. Katten som inte äns kan tala tycks kunna angagera sig mer än medmänniskor. Tråkigt.. Aja tills nästa gång då..

 5. Oj ok.. Läste precis lite mer på din sida.. Du är alltså en professionell medium. Googlade bara på energi portaler om jag minns rätt när den här sidan dök upp. Har inte råd med sånt och jag tror inte på kort. Ville bara dela information om sinus drenerande upplevelser och parallella energi upplevelser i Ventriklarna. Om du kunde ge mig något råd förutom VC, har varit där flera ggr. Aja! Så nu har jag blotta mig.

 6. Det är märkligt att ni kallar er medier men kan inte kunna ge ett gott råd till en människa i nöd. Antar det är pengar som styr eller så kanske du inte är färdig utbildad medie än? Att total ignorera betyder inget annat att du inte vet vad du ska säga, för intresse måste du ju ha eftersom du har ju en hemsida där du kallar dig ett medium. Tråkigt.. Lycka till med det du gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *