Raziel – myticismens ängel. Ärkeänglarnas trollkarl och alkemist som har nyckeln till universums dolda hemligheter.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här: Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Ratziel – myticismens ängel

Jag älskar verkligen att leva och verka inom det andlig och mediala. Om det är något som jag brinner för lite extra för så är det just kanalisering, att kunna etablera en länk till den andliga världen där våra guider, andra andliga vägledare och änglar finns. Att kunna få vägledning genom kommunikation och inspiration är verkligen magiskt. Så här tänkte jag berätta om en av mina favorit ärkeänglar som jag samarbetar mycket med.

Raziel är myticismens ängel. Han brukar kallas ärkeänglarnas trollkarl och alkemist eftersom han har nyckeln till universums dolda hemligheter. Han är beskyddaren av hemlig kunskap och högre visdom samt vår bro mellan den fysiska verklighet och de högre världarna. Han hjälper oss att förstå universums lagar och de högsta dimensioner av ljus och sanning. Han är den som visar vägen till väl förborgade hemligheter och öppnar upp oss för ny kunskap.

Om du har en stark kontakt med Raziel så kan du nå högre visdom, andliga insikter, inspiration, kreativa idéer och insyn i mysticismens dolda världen. Han är den du ska kalla på om du behöver hjälp med att lösa ett problem, utveckla en idé eller se de underliggande mönstren eller tidsspåren.

Han kan väcka ditt medvetande så att du kan se verkligheten ur ett högre och sannare perspektiv och hjälpa dig att förankra den insikten i ditt medvetna medvetande. Han vägleder dig så du kan se din högsta väg och hur du utifrån den kan verka för din och andras bästa.

Genom honom så kan vi öka vår förmåga till utomsinnlig varseblivning och förstå information som ligger bortanför våra fysiska sinnen och vår värld samt de grundläggande livsformerna. Man kan utveckla sin förmåga till telepati, fjärrsyn, läka blockeringar och tidigare traumahändelser, se bakom illusionens slöjor, tyda drömmar och komma i kontakt med minnen från tidigare liv. Som den magier han är så kan han även hjälpa oss att använda magi och manifestera möjligheter. Du kan även kalla på honom om du vill göra själsresor inär du sover. Han finns för oss i vårt utforskande och utvecklandet av vår tro och levererar de bevis vi behöver i rätt ögonblick för att kunna hjälpa oss att sudda ut våra tvivel.

Raziel har alla färger i sin aura och när han är nära oss så kan vi uppfatta ett ljusfenomen som visar sig som regnbågsblixtrar. Ett
annat sätt att märka att han finns nära är att man är i en fas där man studerar metafysik, alkemi och utvecklar förståelsen för universums mysterier.

Ärkeängeln Raziel är en magiker och alkemist som arbetar med de fem elementen eld, luft, vatten, jord och eter så att du kan arbeta med dem för att skapa välsignelser och manifestationer i den fysiska världen.

Du kan be Raziel om hjälp för att kunna integrera lärdommarn från dina tidigare liv in i detta och komma i kontakt med din själsvisdom och de omedvetna gåvor som finns tillgängliga för dig nu.

Som både magiker och utforskande alkemist så älskar jag denna ärkeängel. Kram Vivi

6 thoughts on “Raziel – myticismens ängel. Ärkeänglarnas trollkarl och alkemist som har nyckeln till universums dolda hemligheter.

  1. Å va häftigt! ? Jag har fått till mig en ängel som sett ut som en alkemist. Och namnet Rafael trodde jag först för jag visste inte att Raziel fanns. Men nu när jag googlade lite föll allting på plats! ? Jag fick till mig allt genom en meditation i Mediumpodden. Tack för den podden! Jag är så glad att jag har hittat spiritualism! Mvh Christoffer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *