Gästbloggare Elicabeth – Mina upplever av spökandet på Stallarholmen

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet Elicabeth är dagens gästbloggare och berättar här om sina andliga och mediala upplevelser. Mer om hennes arbete längst ner.

Hejsan jag heter Elicabeth och har arbetat på Taroguiderna sen det startade. Och jag fick en förfrågan av Vivi om jag ville gästblogga. Blev jätte glad så visst ville jag det.

Jag kände mig inte som andra

Jag är född i Ljusdal (Hälsingland) och där är det många fina skogar och det var där jag kände och hörde en massa saker som liten. Och detta utvecklades bara mera och mera. Det tråkigaste var att jag hade ingen att prata med om allt detta. Jag undrade många gånger varför vet jag vad som ska hända och ingen annan?

Erfarenheterna har blivit till gåvor

Vem är jag…Jo jag är en kvinna med mycket skratt glädje och lekfullhet som vill hjälpa andra. Redan som barn har jag haft en stark tro att livet fortsätter efter den fysiska döden. Vilket också har hjälpt mig i olika svårigheter genom livet. Mitt liv har verkligen inte varit en dans på rosor. Men i dagsläge kan jag vända det till något gott. Som har gjort att jag är där jag är i dag. Och det är jag enormt tacksam över.

Jag började arbeta medialt

Det tog mig lång tid att ta steget att arbeta och vägleda min medialitet som jag kände och såg. När jag var barn så pratade aldrig någon om andlighet och jag var väldigt blyg. Och redan som barn hade jag lätt att känna av människor i min omgivning, när de var glada, ledsna eller att hon/han är inte snäll. Och jag kunde också känna av vem som ringde i telefonen eller knacka på dörren. Och jag lovar att jag varit med om många oförklarliga saker. Här kommer ett av dem…

Även jag kunde se

Ett minne som jag aldrig kommer att glömma var när jag var ca: 8-9 år. Och det var en kväll som min pappa pratade i telefonen med min farmor. När samtalet var slut sa han att nu har farmor och farfar blivit tokiga. Hon säger att det spökar i Stallarholmen. Min farmor hade sitt sommar ställe där. Sen var det ingen som pratade mer om detta. Men jag tänkte då “att det gör det visst det”. Sen blev det sommarlov och jag skulle vara där en vecka. Då ska ni veta att det var ute i skogen och det fanns inte många hus på den vägen samt det var äldre människor som bodde där.

Min farmor gillade att spela kort så en kväll när vi spelade så började det skramla utanför. Det lät som några gick utanför med flaskor som skramlade. Då frågade jag min farmor vem det var och hon svarade – ”Det är bara några ungdomar som går förbi och ska ha lite roligt”. Detta funderade jag på när jag skulle lägga mig för detta stämde inte? För det fanns inga ungdomar i området.  Men jag sa inget till min farmor.

När jag var ute en sommarkväll strax efter den händelsen så kände jag att jag inte längre var ensam, och plötsligt så såg jag en massa människor som sprang på åkern. Deras kläder var gamla och slitna uniformer. Jag ropade på min farmor och frågade henne – Vad är det för människor som går på åkern? Hon svarade du lugnt – Jasså du ser du också. Och jag ska berätta mera när du blir lite större. Min farbror som var väldigt medial och han fick tag i en man som kunde historien om denna plats. Det visade sig att det var ett gammalt slagfält och att många soldater hade begravt på åkern.

Det hände väldigt mycket saker på platsen.  Men det var bara en gång som jag var rädd och då var jag vuxen. Jag och min pojkvän skulle tälta där. Vi gick och lade oss och somnade, men sen vaknade jag av en känsla att någon stod och stirrade på mig och en fruktansvärd kyla på mina ben. Jag ruskade på min pojkvän men han sov som en stock. Och då tänkte jag att nu måste jag härifrån men det gick bara inte att resa på sig.

Rädslan tog övertaget och jag tänkte skrika, men det gick inte heller. Men då fick jag se en man och jag lovar att han inte var glad. Det var då jag fick informationen att alla de som hade dött på platsen ville att vi skulle försvinna därifrån. När jag senare pratade med farmor om detta så visste också hon om det. Och sen flyttade min farmor från området. Ja detta var en bråkdel vad som hände på denna plats. Men vissa saker glömmer man aldrig. Och detta minne när min farmor levde är väldigt starkt. Men hon är alltid med mig och är stolt att jag har visat min medialitet.                                                                                                

När jag sen blev vuxen så blev det jobbigare. Jag talade aldrig om vad jag såg eller kände, för jag vågade inte för min omgivning skulle säkerligen bara skratta eller dra sig ifrån mig.  Men som tur var hade jag en god vän som kände till min medialitet och hon kände många som ville ha vägledning så på den vägen fick jag arbeta med det som alltid har varit med sen födelsen (min medialitet). År 2013 Fick jag se Vivi på Facebook att hon annonserade om en kurs. Jag kommer så väl ihåg att jag tänkte: Men henne har jag ju sett förut!! Så jag skrev till Vivi och bokade hennes kurs (och några till). Men om jag återgår till den första kursen så såg jag när jag mediterade att jag skulle jobba för henne…men just då visste jag inte att det var på Tarotguiderna. Och jag kunde ju inte säga till Vivi – ”Hej Vivi, jag kommer att börja jobba för dig” *Ler*.  Och det gjorde jag och är så innerligt tacksam för det.

Jag har upplevt mycket under min levnadstid.

Info om mig och mitt arbete

Här ser du i schemat på tarotguiderna.se när jag jobbar.

Elicabeths sida på Tarotguiderna

Här finner du min blogg på Tarotguidernas bloggportal

Detta kan jag hjälpa dig med på linjen:
Tarot, Andekontakt, Medial vägledning, Kanaliserar Guider.

  • Min andliga resa har varit i över 40 år och jag har många fasta kunder.
  • Jag är Cert.Hypnosterapeu
  • Jag är pricksäker både i att förutsäga vad som ska ske och när det händer.
  • Får  jag en länk från andevärlden under vårat samtal så lämnar jag budskapet till dig.
  • Jag har jag alltid varit synsk och drömt sanndrömmar.
  • Jag har gått mediumutbildningar hos Lena Ranhage (De okända / En natt på slottet)
  • Jag har arbetat på Tarotguiderna sedan linjen startade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *