Människan är ett gudomligt kärl i den kosmiska väven

Människan är ett gudomligt kärl i den kosmiska väven som behöver fyllas med kärlek och ljus för att kärlek ska kunna råda och spridas. ?

Låt inte ditt kärl fyllas med så mycket känslor av hat, hot, kränkande, trakasserande, skammande, hackande, hånande, förlöjligande, hetsande, avundsjuka och förminskande så att det rinner över och ut över andra. Ta ansvar för ditt kärl och kom ihåg att det är svårt att transformera det som en gång har skapats till att bli en motsatt energi. ❤️

Genom den kosmiska väven så är vi alla sammanlänkade med varandra vilket gör att varje individs känslor, tankar och ord har en vibration som påverkar hela mänsklighetens frekvens. Vi är inte separerade från varandra utan vi är tillsammans ett kollektivt medvetande. Vi är ett. 
Vår individuella vibration definierar vilka vi är, vår kollektiva vibration definierar mänsklighetens nivå. Vi befinner oss inte på högre nivå än den lägsta frekvens vi tänker, känner och agerar utifrån.
 

Vi är exakt så begränsade eller kärleksfulla som vi väljer att vara, tänka och känna.  Det räcker inte med att säga att man skickar ljus och kärlek, utan man måste vara ljus och kärlek för att det ska fungera, annars sänder man något annat. Det är ingen kraft utanför oss själva som vi sänder ut utan den kommer alltid inifrån oss. Man måste alltså ha uppnått den frekvensen i sitt eget hjärta som man vill sända ut. Vi sänder alltid utifrån våra sanna känslor oavsett vilka de är. ❤️

Alla kan individuellt arbeta på sin frekvenshöjning men man kan inte helt frigöra sig från det kollektiva. Vi är alla sammanlänkade genom den universella väven. Så vi har alla ett ansvar för att gemensamt arbeta för det högsta och bästa för alla och envar.
Kram & Namaste Vivi ?

2 thoughts on “Människan är ett gudomligt kärl i den kosmiska väven

  1. Du har så rätt Vivi. Du är så klok och har så rätt valt rätt vög. För dig, men över för andra. Fortsätt lev den väg du är vald att leva.
    /Nina ☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *