Lär dig kanalisera – Möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser.

Möt din andliga Guide – Lär dig kanalisera.

För att göra denna kanalisering så rekommenderar jag att du först lyssnar på avsnittet; Andliga Guider – vilka är de? Det avsnittet utkom den 20/4 2016 och ligger under kategorin Kanalisering till höger.

Jag kommer framöver att lägga in fler guidade kanaliseringar och meditationer.

Namaste Vivi

LYSSNA HÄR!

9 thoughts on “Lär dig kanalisera – Möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser.

 1. Underbar vägledning och jag fick en härlig energi efteråt. Fungerar verkligen vare sig man tänker att det bara är psykologiskt eller om man verkligen tror på andarna. Mycket skön avslappning som ger kraft. Tack snälla.

 2. Hej, på din sidan står “Lyssna här”. Jag och många andra vill så gärna lyssna men tyvärr har hörselnedsättning. Är det bara musik eller tal? Om det är tal, finns det möjligt att skriva texter?

  1. Hej!
   Det är tal. Tyvärr så har jag inte möjligheten att skriva ner texten då det är ett samtal ofta upp till en timme eller mer. Hade jag all tid i världen så hade jag gärna gjort det men tyvärr så har jag inte den tiden.

   Jag kommer snart tillsammans med Helena-magdalena Iverkrans spela in avsnitt på youtube, vet inte hur möjligheten ser ut där att läsa på läpparna.

   Kram vivi

 3. Tack än en gång!❤nu har ja åter igen lyssnat på denna meditation,som är helt underbar❤.Så lätt att följa.
  Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *