Veckans Astro/Tarot v10 (8-14 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot v10 (8-14 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra så var inte rädd för att skapa och gå utanför din bekvämlighetszon. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst och var sann mot dig själv. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Oxen

Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten med andra eller i någon speciell situation som uppstår. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den. Släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen, lita till att du har vägledning. Du ska inte vara så hård mot dig själv då du inte har gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

Tvillingen

Du detoxar dig på någon nivå och släpper sådant som du känner dig färdig med eller inte känns bra. En utrensning sker. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du ser dessutom ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam.

Kräftan

Du känner stor inspiration och har en idé eller tanke som för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse. Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare ut med hjälp av någon av de medierna just nu. Det kan även vara något ett jobb, kontakt eller information som kommer den vägen. Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den. Du skapar eller påbörjar också en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Lejonet

Lärande oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Just nu fokuserar du på dina prioriteringar och det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig. Ha tillit så att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt för dig. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt. Någon finns också där för hjälp eller beskydd till dig eller någon du älskar. Du får även hjälp att bli hälsosammare om du önskar det.

Jungfrun

Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar, be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Du lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion. Ett skrivande ligger också i fokus där du utrycker dig själv, dina tankar, din visdom eller dina insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så är det om ett kreativt skrivande som innebär någon form av litteratur. 

Vågen

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke då din integritet är viktig för dig. Just nu så lägger du dessutom fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid. Det ligger även ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support. Det kan även vara så att du behöver skriva för att förklara eller nå fram till någon.

Skorpionen

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Det är något eller någon som du känner dig färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den då du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra. Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

Skytten

Något kreativt manifesterar sig igenom dig denna vecka. Ha tillit och självförtroende och lita till att du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga. Du har även kontakt med någon annan som du litar på för hjälp, stöd eller ett beslut. Någon finns för dig som visar vägen och du känner dig trygg med det. Du investerar också på någon nivå i dig själv, det kan handla om att du ger dig själv något extra, tar hand om dig själv eller så har du lite egentid.

Stenbocken

Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu, det kan även försvinna helt. Du har själv makten att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i. Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka denna vecka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

Vattumannen

Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till då du sätter dig själv främst. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Fisken

Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är och det finns en tydlighet där man är sann mot sig själv och andra. En möjlighet kommer din väg vilket leder till en möjlighet, något nytt kommer då i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt. Det är dags att lämna en situation eller person som får dig att känna en inre stress. Du får det modet och kraften du behöver för att lösa det hela.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *