Ledsen i hjärtat..

Igår var en jobbig dag. Mina tankar har sista dagarna varit hos en vän som har varit sjuk i cancer ett tag. Igår 18.04 så förlorade han kampen mot hjärntumören och somnade in med sin fru vid sin sida. Jag lider för att han fick gå bort allt för tidigt, och jag lider för hans fru och barn, det är så sorgligt så det finns inga ord.

Jag lärde känna Håkan på nätet för 10år sedan och vi blev goda vänner. Ett år senare skulle jag och Annis åka till Åhus, då erbjöd han oss att låna hans hus när han skulle till en vän även fast han aldrig träffat oss irl. Så otroligt snäll, generös och tillitsfull var Håkan, han litade på oss. I slutet på veckan så kom han och några vänner hem och vi hade några roliga dagar tillsammans där vi seglade och festade. Det är fina minnen.

Jag hann aldrig träffa hans fru Åsa, men jag tror precis som han tydligen sagt till henne, att vi hade gillat varandra. Känns trist att vi inte förstod att ta vara bättre på vänskapen, man räknar alltid med att vännerna finns där och att det alltid finns ett sen…

Håkan hörde hemma på de sju haven och han har nu begett sig ut på sin sista resa som han inte återvänder ifrån..

Åhus 2006, vi åker någon slags färja 🙂 Jag, Håkan och mitt emot Annis

DSCN0455

Här besöker vi Håkans arbetsplats i Karlskrona

DSCN0462 DSCN0456

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *