Män är korkade…nähä?

Snygga kvinnor får män att jobba sämre säger en ny undersökning, dom blir tydligare dummare! Förklarar en hel del…..

Är förklaringen verkligen så enkel? Det är alltså mitt/vårat fel? Är det de dom försöker säga….männen? Tänk att vi kvinnor alltid ska få skulden. Inte ens sin känslomässiga  härdsmälta kan dom stå för utan en syndabock måste utses….guess who? Män är korkade ibland och det är tydligen alla snygga kvinnors fel!

Vill vi få hjärnacellerna att slåss hos män så behöver vi bara flasha tuttarna eller pluta med läpparna så går dom ner för räkning direkt. Det var ju ngt nytt! *trillar av stolen* Helt plötsligt befinner dom sig i en helt annan värld där fantasin går lös och tar över fullständigt. Detta syndrom händer mig oxå ibland….när jag lägger min heta blick på en chokladboll….

Det är tydligen på jobbet männen är som mest försvarslösa. Om dom inte ser upp så kanske vi kvinnor går ihop och organiserar oss till ett massförstörelsevapen mitt framför ögonen på dom medans dom slugt funderar över hur dom snabbt nog ska få av oss kläderna innan arbetsmötet äger rum om 5min. Oss avväpnar man inte så lätt. Dom lär inte märka någonting….dödens lammungar!

Kram Princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *