Med Camilla Elfving på Agneta Sjödins bokrelease – Drömdagboken

Igår var en dag som jag länge sett framemot, äntligen så släppte Agneta Sjödin sin senaste bok – Drömdagboken. ❤️ Jag älskar alla hennes böcker och nu är det ett tag sedan hon släppte en roman så jag säger ÄNTLIGEN! Denna bok är ju delvis självbiografisk så då blir det ju lite extra spännande. Jag känner ju Agneta så det ska bli kul att se vad jag känner igen 🤣🤣🤣.

Bokens story:
“Den kända programledaren Helena står vid ett vägskäl i livet. Singeltillvaron har stagnerat och tv-karriären hotas när uppdragen sinar och branschen skakas av Metoo-skandalen. Dessutom har dottern Moa flyttat hemifrån och kvar finns Helena i en allt tystare lägenhet. Väninnorna Anna, Karin och Jossan finns där och stöttar i vått och torrt, och träningen lyfter henne från de svartaste tankarna, men ändå kan Helena inte möta den växande frustrationen hon känner. Vad är egentligen viktigt? Vad ska hon göra med resten av sitt liv? Finns det överhuvudtaget ett resten av sitt liv när man närmar sig 50, eller är ens glansdagar över då?När Helena börjar skriva ner sina livsdrömmar i en drömdagbok öppnas en dörr till en mer positiv väg och sakta men säkert tänds hoppet inom henne …”

 

Jag gick dit med mediet Camilla Elfving som jag håller på att starta upp MediumPodden med. Vi är kanske Sverige två mest “blingiga” medium hahaha. Vet att en del inte alls tycker ytlighet hör ihop med att vara medium men för oss handlar det om balans och om att vara sanna mot oss själva. Vi är alla olika och vi måste inte leva upp till ngn flumm-mall. Vi har fått förtroendet att arbeta som medium inte trots att vi är som vi är, utan just för att vi är dom vi är. ❤️ Trevligt hade vi och mycket mediumsnack blev det. Kram på er!

Tacksam över att få vara vän med så underbara kvinnor. ❤️❤️❤️

Denna fina bild har jag lånat av Agneta ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *