Öppna upp relationen till dina mediala redskap

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Öppna upp relationen till dina mediala redskap

När man använder sig av ett medialt verktyg under en lång tid så får man en relation till det, en väldigt kärleksfull sådan. Alla har vi vårt egna sätt att känna och närma oss dom, jag brukar till exempel alltid säga att man ska välja den tarotleken som ”talar” till en, dvs den man förstår och känner en dragning till. En tarotlek, kristallkula, pendel mm har en tvåvägskommunikation, de är sändaren och vi är mottagaren. Men vi är inga passiva mottagare utan vi måste vara delaktiga och lyssna. Om vi inte kan tona in på information för att vi upplever verktyget som platt, tomt, intetsägande eller till och med läskigt så kan vi inte öppna upp och ta emot. Så det viktigaste är att vi tycker om verktyget och känner att vi är på samma frekvens.

Min relation till mina tarotkort är som till mina bästa vänner, vi skvallrar, pratar om framtiden och ibland så ältar vi det som har varit. De pratar och jag lyssnar. Ibland vill jag inte se eller veta men då öppnar de mina ögon. Jag älskar verkligen mina kort och de har en central del av mitt liv och hem. Jag har dom på olika strategiska platser som till exempel på mina två skrivbord, i bokhyllan och på hyllan under vardagsrumsbordet. Som tur är så har jag ingen pedant till sambo.

Jag har många lekar men oftast så har jag en som jag använder mest för tillfället. Då och då så hittar jag en ny tarotlek och då är det den som gäller, jag återgår aldrig till en som jag lämnat bakom mig. Inte av princip men det känns aldrig rätt. Vad jag genom åren har märkt är att det är förenat med en ny fas i livet för mig när jag skaffar en ny, förändringen behöver inte vara gigantisk men ändå relativt stor och den brukar vara positiv. Min energinivå har höjt sig och är inte längre på samma nivå som den gamla leken. Det är väldigt symboliskt för mig, och korten är ju just symboliska. De berättar inte bara mitt liv utan de speglar det också.

Sen kommer vi till det där med att rena korten, något jag aldrig gör. För mig är energier inget problem så korten får befinna sig i det allmänna flödet och fånga upp det som är tänkt. För mig tillförs korten visdom när de finns med mig i min vardag, samt att de anpassar sig till min verklighet. Vissa tycker att det är helt fel. Jag säger whatever floats your boat. Funkar det så funkar det, jag lägger ingen värdering i det. Var och en får hitta sitt sätt.

Många har uppfattningen att korten måste ligga i en svart duk eller i en trälåda. Inget jag behöver. Men känns det viktigt för dig så packa ner dina grejer. Jag har en ganska opretentiös inställning till mina mediala verktyg. Oftast så är vi och våra tankar det som begränsar och inte energier eller procedurer.

Kram och namaste vivi

Lyssna gärna på vår podd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *