Så fel det kan bli men ändå rätt..

Idag på Linnéadagen så har jag, mamma & mormor namnsdag. Två kvinnor som aldrig fann/funnit lycka och sinnesro. Min mormor vars man tog livet av sig och dottern blev psykisk sjuk och därför förlorade hon även sina barnbarn. Min mamma som varit sjuk sedan hon var 17år och därför förlorat sina barn. Ett liv som för dem bara blev hemskt och meningslöst.

Min mamma på sin konfirmation

Men genom mig och mina syskon så fick deras liv en högre mening, även om det perspektivet aldrig visade sig för dem. Ibland förstår man inte meningen, och det är inte alltid upp till oss att förstå. Men vi barn, barnbarn och barnbarnsbarn är meningen. Det ser jag tydligt nu, och jag är tacksam för den gåvan livet är. Grattis vackra mormor och mamma på namnsdagen och TACK för att ni gav oss livet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *