Världens kändaste medium, världens vurpa och världens sötaste

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är schema-header-1-1024x136.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten.jpg

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 


Idag va det kul för Camilla och jag spelade in nästa veckans podd. I helgen hängde hon med kanske världens mest kända medium, Gordon Smith som bl.a skrivit 62 böcker. Supercoolt, vi pratar om det i Mediumpodden nästa vecka så glöm inte att lyssna.
Kan säga att en fråga hon lämnade över från oss var första gången han fick, och han tyckte det var intressant att ingen annan någonsin frågat det…spännande!

Sen måste jag skvallra lite då jag är jätteglad. Köpte biljetter till Eric Gadd nästa fredag. Blir middag, vinpaket och Sveriges för mig bästa artist (tillsammans med Eva Dahlgren och bortgångna Marie Fredriksson, gud vad jag älskade dom på 80-90-talet). Han är nog den som jag sett flest ggr och dessutom köpt flest CD-skivor av på den tiden då det begav sig. Jag är snudd avundsjuk på mig själv.

Förutom att vara medium så är jag känd för ngt annat för dom som känner mig. Jag har ett inofficiellt rekord på att RAMLA! Japp det är sant. Jag dråsar i backen i ur och skur och folk har uppriktigt sagt blivit riktigt irriterade på mig och uppmanat mig att se vart jag går.
För några år sedan när jag hade en PT så insåg jag varför. Jag är överrörlig. Inte bara skallen som är rörlig utan tydligen också kroppen. Tack för den liksom. Jag är främst överrölig i vrister och händer/fingrar men även andra ställen. Men det som ställer till det är vristerna.
upp
Igår så stod jag rakt upp och ner i hundparken och pratade med en annan hundägare. Sen vek sig helt plötsligt foten och jag ramlade omkull, det var en riktigt dråplig syn. Han undrade vad jag gjorde men jag gjorde ju inget, galet. Låg där som ett fån på backen. Problemet är att om jag vrickar min fot bara så lite åt sidan så kan jag inte räta upp den, utan den fortsätter hela vägen ner, andra mer normala fötter viker sig inte.
Jag får trösta mig med att det blir bättre med åren då man blir stelare hahahaha
Men visst, det kunde varit värre. Nu har jag iaf ledsnat och köpt vriststöd. Kommer om några dagar, kommer vara skitsnygg i sommar hahaha.

Överrörlighetstest.

Årets första utesittning blev det i fredags. Först ett glas champagne på Rival.

Därefter blev det tapas på Ramblas på Mariatorget. Mumms!

Min bästa vän Marie och hennes familj har införskaffat världens sötaste lilla Flatcoted Retriver Lava. I söndags var hon fullvaccinerad så vi tog med oss Lizzy och hälsade på. Så himla mysigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *