4 adventsmeditationer för förutsägelser, kärlek, glädje och fred.

Andliga övningar som man kan göra i 4 steg i advent för att höja sig inför 2018.

Varje adventsljus representerar en aspekt av den andliga förberedelsen inför Jesus födelse. Personligen så tror jag att Jesus har existerat och jag ser honom som en stor ledare/profet, en healer som spred och predikade kärlek och sanning. Var och en får dock känna in sin betydelse. Vi går nu in i en fas som representera kärlek och födelse.

1:a Advent – Detta ljus representerar hopp och förväntan/väntan och kallas för”profetia ljuset”.

Övning:
Som andlig så brukar jag meditera för vägledning och förutsägelser. Om man vill så kan man meditera med ärkeängeln Gabriel som förutsåg Jesus födelse. Eller så kan man använda sig av spådom för att få information om någon/något som ska födas eller skapas inom en snar tid.

2:a advent – Detta ljus representerar kärlek och kallas  för ”Bethlehemljuset”.

Övning:
Som andlig så brukar jag den 2:a advent meditera på kärlek, och fråga hur jag kan sprida mer kärlek i mitt och andras liv. Man kan även sia om kärlek eller agera i kärlek mot någon älskad eller någon annan som behöver det. Skänk gärna till behövande.

3:e advent – Detta ljus representerar glädje och kallas för ”herdeljuset”.

Övning:
Som andlig så brukar jag meditera med ärkeängel Jophiel om glädje och frågar honom vad jag kan göra för att släppa in mer glädje i mitt och andras liv.

4:e advent – detta ljus representerar fred och kallas för ”Ängelljuset”.

Övning:
Som andlig så mediterar jag på fred. Jag brukar även bjuda in en valfri ängel att närvara och lämna budskap eller be om hjälp, råd eller vägledning. Jag brukar också fråga hur jag kan få mer frid i mitt liv och sinne och hur jag kan sprida detsamma till andra.

På julafton – Tänd alla ljusen och låt dem representera den upplysning du söker.

Övning:
Har du tid så  meditera tillsammans med Jesus och be om vägledning för att kunna nå och ta emot upplysning.

Kram och namaste Vivi

One thought on “4 adventsmeditationer för förutsägelser, kärlek, glädje och fred.

  1. Hur vet vi att jesus föddes då vifirar det! Jehova vittnen tror ej det. Dom firar inte jul!! Dom säger i jan. nån gång!! Vad är sant? Julen är handlarnas o barnens helg!! Eller? Vad säger du vivi!ha de bra!!kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *