Andliga Guider – Vilka är de? En introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide

Andliga Guider/info – Vilka är de? Här ger jag en introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide som kommer snart.

Den informationen jag ger är kanaliserad från min andliga guide Nymfer, han har berättat hur det fungera i andra dimensioner. Jag berättar utifrån min sanning och erfarenhet. Lyssna på er själva och ta till er den informationen som känns rätt för er.

För att göra kanaliseringarna som kommer så ska man vara 18år.

LYSSNA HÄR!

Namaste Vivi

3 thoughts on “Andliga Guider – Vilka är de? En introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide

  1. Tack så jättemycket för den fina beskrivningen /informationen om kanalisering! Känner igen mycket av det men kan aldrig få höra nog. Jag är jättenyfiken och kommer att följa dig i ” poddarna”! Tack än en gång! Kram på dig ? ? ?

  2. Tusen takk for 75 spennende minutter. Dette er nytt for meg, og superspennende. Jeg er veldig takknemlig or alt du deler.
    Klemmer til deg ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *