Astro/Tarot för 2024 – Se vilken större händelse/agerande som påverkar ditt stjärntecken.

Astro/Tarot för 2024 – Se vilken större händelse/agerande som påverkar ditt stjärntecken.

Väduren

Du befinner dig på en speciell kraftplats under 2024 där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats.

Du renar även ditt sinne under 2024 och släpper en negativ tanke eller känsla om något eller någon från ditt förflutna som du har suttit fast i.

Oxen

Det kommer ett meddelande under 2024 som påverkar dig och din väg, det kan även vara du själv som tar kontakt med någon för att förmedla något. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans uttryck. Konst, utställningar, bilder och fotografier är sådan som intresserar just nu.

Du möter mer medkänsla än vanligt under 2024 både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra.

Tvillingen

Under 2024 så är det fokus på ett speciellt firande, eller något som är värt att firas. Det kommer att komma ett förhandsbesked, kan även vara du som kommer med beskedet.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Kräftan

Vatten får på någon nivå en betydelse för dig under 2024. Det kan bero på att en plats, en tanke eller ett samtalsämne kommer upp som handlar om eller involverar vatten. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du dit nu. Att meditera eller slappna av och ladda dina batterier vid vatten just nu hjälper dig i balans. Det kan även vara en person som är född i ett vattentecken som finns där för dig eller gör sig påmind.

Du är även färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det under 2024 eller åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans.

Lejonet

Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men under 2024 krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Du har inte översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet under 2024 och inget som du nu kan påverka.

Försök inte forcera något då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick.

Jungfrun

Du går in i en trygg fas under 2024 där du har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft just nu så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

Du kommer starkare i kontakt med din inre cykel och finner din rytm på någon nivå eftersom du lyssnar inåt på din fysiska kropp och själ. Du har nu gått igenom en fas där du påbörjat och avslutat något vilket leder dig mot en ytterligare ny period under 2024.

Vågen

En situation, relation eller hälsan förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir under 2024 till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Du har under 2024 nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

Skorpionen

Du ser inte helt tydligt i början vart vägen du går på kommer att leda dig under 2024, så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

I och med att du kliver in i ett nytt år så kommer nu att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det 2024.

Skytten

Under 2024 så är du en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Det är upp till dig och ingen tid då du kan förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig. Glöm inte att du har alla möjligheter med dig.

Du är under 2024 tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att du har ett hinder som står i vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid.

Stenbocken

Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just under 2024 ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Du går in i en avslutningsfas under 2024 för att en förändring kommer att ske så att något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Vattumannen

2024 är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter ett frö som kommer att växa till något större.

Mars 2024 månad är en period där något kommer i gång eller så går något i en ny fas. Det är även en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Fisken

Du backar inte undan 2024 utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Detta är ett år där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

Något speciellt skapas eller kommer i gång i sommar (juni-aug). En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *