Att vara häxa och sierska är verkligen omvälvande många gånger…

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

I söndags så var det vårdagjämning och då firar vi häxisar Ostara. Det är en tid då Moder Jord vaknar till liv och balans ligger i fokus eftersom dag och natt är lika långa över hela planeten. Ostara är hednisk sabbat som liknar påsken på flera sätt, många av symbolerna i det kristna firandet är tagna från denna uråldriga över 5000 åriga gamla sed.

Delar av häxgruppen träffades för att fira tillsammans i lördags, vi har inte sett speciellt ofta pga pandemin men nu blev vi bara tre som enkelt kunde hålla avstånd.

Bland annat så gjorde vi en ritual för egenskaper vi vill släppa och sådana som vi vill förstärka. Denna gång bestämde jag mig för att inte gå in i egot utan fokuserade på egenskaper som ska göra mig till en skönare människa att hänga med för andra. Fast i slutändan så gynnar självklart även det mig. Det är så det funkar med önskningar, det finns alltid en bakomliggande agenda till sådant vi önskar eller vill ha, så länge den är god så gynnar det alla, och det är inte ngt fel att vilja ta del av överflödet som finns.

När vi satt i cirkeln så kände jag att “nu händer det grejer och fort går det”, så vi drog 2 kort var för att se vad det handlade om. Jag fick korten Politik och Integritet.
Jag sa då att politik då måste det handla om min stora syster Lisa som jobbar och har varit engagerad inom politiken hela sitt vuxna liv. Det andra kortet förstod jag inte riktigt… då.
Men svar kom snabbare än vad jag hade kunnat tro. Två timmar efter att jag kom hem så ringde syrran Lisa och berättade att en nära vän är allvarligt sjuk.
Dagen efter hör en nära vän med stor integritet av sig till mig och meddelar att hen är allvarligt sjuk.
Ja, ibland är det tunga saker som kommer fram.

Altare

Vårritual med ägget

Sedan så grävde vi ner ägget för att de skulle växa tillsammans med lite fröer. Så nu måste man vårda.

Jordade oss efteråt genom att äta

Blessed Be!  Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *