Att vara medium och medial har aldrig räckt för mig. Jag har alltid sökt en förklaringsmodell…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är schema-header-1-1024x136.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten.jpg

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 


Att vara medium och medial har aldrig räckt för mig. Jag har alltid sökt något mer. Jag har velat förstå systemet bakom. Vad händer egentligen? Hur går det till och varför? Änglar, guider och andevärlden, hur fungerar det, och vad är det för kontakt vi når, och varför?

Först när jag kom i kontakt med Kabbalan förstod jag vad jag hade sökt. En helt ny värld öppnade upp sig för mig och jag fick en andlig förklaringsmodell som går ihop med min tro och mina upplevelser. Det blev en riktig aha upplevelser. Kabbalan förklarar hur de andliga världarna fungerar och hur de relaterar till oss.

De två avgörande gångerna då jag kom i kontakt med Kabbalan var 2002 då jag köpte en bok och 2004 när jag gick en kabbala-meditationskurs. Med åren växte sen kabbalan på mig…

Jag har två andliga system till som förklaringsmodeller (Buddismen och Naturreligionen Häxa/Magiker) och de fungerar alldeles ypperligt tillsammans eftersom ingen av dessa tre kräver en Gud som grund, utan det hela handlar om livsfilosofi. För mig så kompletterar och förstärker de varandra. Dessa tre tillsammans har lärt mig varför jag är här, vad som är meningen med livet, att det finns ett liv efter döden och att det finns ett högre logiskt system som binder allt samman.

Som utövare av Kabbala så kan man både vara ateist och troende, så den är för alla. Med det inte sagt att den är för alla, var och en får finna sin väg.

Här kan du lyssna på min Kabbala Meditation som jag och mina elever har utövat sedan 2004. Älskar den:

3 thoughts on “Att vara medium och medial har aldrig räckt för mig. Jag har alltid sökt en förklaringsmodell…

  1. Tack fina Vivi!
    Det stärker mig att läsa det här eftersom jag tidigt blev ett vandrande frågetecken inför vad som egentligen ligger bakom allt, och hade svårt att acceptera hela ofta välformulerade förklaringsmodeller, så där rakt av. Jag har fortfarande ganska frågande inför Varandets uppbyggnad, mål och mening. Men med ålder följer en viss klarhet har jag märkt.

  2. Tack för det du skrev. Det är också min filosofi. Denna informationen tog jag till mig. Det var nog meningen att jag skulle in på din sida och se det.

    Det kommer att bli någon form av fördjupning framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *