Bästa ever and ever!

Vi började Lysekilseftermiddagen med att leta matställe. Från att livrädd ha snubblat över några pizza look-alike så tog det sig sen rejält. Med en rekommendation i fokus så tog vi sikte på Norra Hamnen 5. OMG!! Vilken restaurang, vilken miljö, vilken personal och vilken mat! Ja, vilken vad kan man ju undra….den BÄSTA säger jag. Hur jag kan man både lyckas pricka in den goaste burgaren ever och ostronen är för mig en gåta. Misstänker att här är det bordsbeställning á la 100år innan som gäller på sommaren.

Mätta och grymt nöjda kröp vi sen till kojs för att vakna upp till mitt lilla äventyr på lördag, berättar mer ikväll. Hoppas dock på lite bättre väder, grått är inte min favorit färg direkt..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *