Exotisk incheckning på Grand Hotell

Så nu har vi landat i Lysekil efter en resväg som har kantats med både taxi, tåg, färja och

Här i restaurangens bar fick vi checka in

buss.

 

Busschauffören var en sån där dryg typ som troligtvis hatar nollåttor. När jag snällt och ödmjukt frågade vilken busshållplats vi skulle gå av på för att ta oss till Grand Hotell så fick jag en avmätt blick och ett torrt konstaterande att något sånt finns inte, men det finns ett Lysekils hotell om det är det du menar? Ja just det, Grand Hotell….miffo! Jag avskyr verkligen nedlåtande människor och jag ser ingen anledning till att jag ska bli tilltalad så när jag är snäll och trevlig. När man som nollåtta beger sig ut i spenaten så får man nästan räkna med att bli bitchslapad av ngn. Jag var nästan beredd på att han skulle tuta iväg med bussen innan vi hann ta ut väskorna, men han hade väl trots allt en bra dag..

 

Som tur var så trillade vi på ett par trevliga människor när vi klev av som visade oss riktningen med både hela handen och ett glatt leende, ja tänk så mycket bättre sånt funkar, det balanserade ut det hela..

Super cool incheckningsdisk på hotellet! 🙂

Incheckningen var nog den mest exotiska jag i mannaminne. Hotellingången var låst så nyckel fick hämtas i restaurangebaren för att själv leta sig in på hotellet och rummet. Men allt går och det är alltid hälsosamt att ruskas om lite i sitt “jet set liv” hahaha 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *