Berättar om mina 2 personliga favoriter bland ärkeänglarna och varför jag arbetar med just dem. Samt hur du kan finna dina.

När det kommer till ärkeänglarna så är det verkligen spännande då de alla har så olika roller. Själv så har jag två stycken som jag känner mig extra nära och jobbar mycket med. Att skaffa sig en eller flera ärkeänglar som hjälpare i livet är verkligen något jag rekommenderar. De gör inte jobbet åt oss men om man ger dem sin uppmärksamhet så kommer de att ge sin tillbaks.
Energi är som den eviga åttans flöde, givande och tagande i symbios.

Så här finner du dina ärkeänglar

ibland är det så att de kommer än ängel i en kanalisering eller så känner man sig speciellt dragen till någon, det brukar vara ett tecken på att de kan hjälpa eller sammarbeta med oss på något sätt på något plan. Man kan även själv sätta sig och googla runt och läsa om ärkeänglarna och se vem som passar bäst in ens livssituation just nu. Det kan även vara så att man behöver en extra putt i en speciell riktning. Man kan alltså själv bjuda in dem i sitt liv eller arbete.

Man kan ha samma änglar jämt eller så byter man utefter utvecklingsnivå eller nya vägar.

Jag har påbörjat en bok om ärkeänglarna som jag hoppas snart bli klar med. Har dock en annan bok innan att slutföra.

Mina personliga ärkeänglar och varför…

Ärkeängeln Gabriel arbetar jag mycket med i mitt skrivande.

Gabriel:
Gabriels är känd som en budbärar- och uppenbarelseängel och står för hopp och lycka. Gud väljer ofta Gabriel att kommunicera viktiga meddelanden till oss och det kan ibland komma när vi minst anar det. Ett känt exempel på det är när han kom till Maria för att berätta om att Jesus födelse. Gabriel bistår oss inom områdena konst och kommunikation. Be honom om hjälp om du vill kommunicera genom det skrivna ordet, han hjälper även författare och journalister. Han lär oss att kommunicera på ett bra sätt med andra människor.

Ärkeängeln Ratziel är en jätte favorit för mig och han bistår mig också i mitt bokskrivande samt min mediala utveckling.

Ratziel/Raziel:
Ratziel är alkemisten och trollkarlen i änglavärlden. Han hjälper dig att förvandla dina idéer till guld. Raziel kallas även ängeln av mysticism. Kontakten med honom är fascinerande och genom honom så kan man komma i kontakt med universums hemligheter. När tiden är mogen för den som söker så visar det sig i en synkronicitet som öppnar upp och man får kontakt med källan och de sanningar man söker. Helt plötsligt så hamnar man på rätt plats, med rätt människor och med rätt kunskap. Låt Ratziel vägleda till upplysningen.

Ratziel är ängeln som ger oss djupare andliga insikter, sanningar och manifesterade principer, och han hjälper oss att förstå alkemi, kvantfysik, magi, helig geometri och esoterisk information. Han finns även där för att utveckla vår medialitet. Behöver vi få tydligare tecken och vägledning så är det Ratziel vi ska vända oss till. Han kan då även hjälpa oss att resa i dimensionerna och komma i kontakt med den högre visdomen.

Ratziel kan undervisa och ge vägledning genom våra drömmar, vi är då mottagligare och han kan enklare komma förbi våra mentala spärrar och begränsningar.

Kram Vivi

0

13 thoughts on “Berättar om mina 2 personliga favoriter bland ärkeänglarna och varför jag arbetar med just dem. Samt hur du kan finna dina.

  1. Tack Vivi har din senaste bok som Jag nog bör läsa om igen…
    ser fram i mot din nästa med Ärkeänglar

    Stefan Thulin

  2. Håller på att läsa din bok just nu och den är så otroligt bra!! Kommer ha stor glädje av den länge i livet. ❤️ Håller parallellt även på att läsa in mig för första gången om änglar. Väldigt intressant. Kram från mig

  3. Orkar du med det? Två böcker! Bra vivi!!har ochså en bok på gång! Tycker om dej!! Mycket!! Jag har nyss varit i marbella!! Älskar det!! Ska flytta dit snart!! Hälsn kramar opussar, Åke(Arkee hjärta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *