Cancerbeskedet som var en förtäckt gåva..

I maj så började en väldigt speciell resa i mitt liv. Min bästa vän Tina fick då beskedet att hon hade bröstcancer.

Tina och jag går långt bak i tiden. Vi träffades 1988 genom våra ex men så småningom så lämnade vi dem men behöll varandra. Mina tidiga minnen av Tina består av otaliga parmiddagar, tjejträffar, hundar och astrologi. Det var en fantastisk tid och vi älskade att hänga bara vi två.

Det var med Tina jag i början av min andliga väg delade mitt intresse medan andra tyckte att jag var lite udda, och vi kunde inte få nog av att bläddra i astroböcker, effemeridtabeller och ställa horoskop. Parallellt med att jag har utvecklat min andlighet och medialitet så har hon valt vägen hälsa, healing och utbildat sig inom kinesisk medicin mm. Som vanligt så kompletterar vi varandra och bidrar till varandras utveckling. Så mycket jag har lärt mig av henne och vice versa.

Här är jag på besök hos Tina i Hermansdal efter beskedet. Med oss är också underbara Annelie som kan otroligt mycket om kost och kostfusket.

Den 15 maj så vänds allt detta upp och ner och jag får chockbeskedet att hon har fått cancer, en 4,5cm stor knöl i bröstet. Den 31maj, 2 veckor senare opereras hon och läkaren konstaterar ngt chockerande, på 2 veckor så har hon lyckats krympa sin tumör…

Naturligtvis är detta jobbigt för Tina och inget önskvärt även om man jag måste säga att starkare och positivare kvinna får man leta efter. Gåvan i det hela ligger i att Tina lyckades påverka sin cancer och det är ett viktigt budskap till världen. Inte sagt att det alltid går, men det kan gå och vi får aldrig ge upp att slåss för den alternativa vägen till hälsa.

Jag är helt övertygad om att vi precis som andra länder kan finna en väg där den traditionella och alternativa medicinen kan komplettera varandra i stället för att konkurrera. Det är min tro och övertygelse…

Som bästa vän så önskar jag självklart att hon hade denna resa ogjord, men jag är inte säker på att hon känner likadant…

Innan operationen så skriver jag detta till Tina då jag starkt känner att hon har fått denna cancer av en anledning (jag är ju inte medium för inte och jag fick rätt):

Se till att dokumentera alla besked, tankar och vad du gör för hälsoval. Denna resa handlar nog om mer än dig. Nu kommer du att verkligen leva som du lär och få resultat som du kommer att berätta om. Du sitter på en story och när du är mogen så kommer du att dela med dig av den till världen

Då Tina bäst berättar sin true story själv så har jag lagt in länkar till hennes 2 berättelser här:

Tinas Story

När cancer knackar på dörren….

4 thoughts on “Cancerbeskedet som var en förtäckt gåva..

  1. Jag har fått min dom denna veckan,det känns inte varken rätt eller rättvist . Jag tänker leva och kämpa så mycket det bara går …..

  2. Jag har en annan sjukdom , (cervikal dystoni) som sägs vara obotlig. Jag har dock healat mig själv + använt mig av homeopatiska mediciner. Så nu behöver jag inte använda “vanliga mediciner”. Jag väljer att tro att jag är rätt person för den här sjukdomen pga att jag kommer att lära mig massa påvägen och att jag är helt övertygad om att jag kommer att bli frisk. Alternativmededicin gör susen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *