En andekontakt som chockade mig

Berättar här om en otroligt häftig medium sittning som jag hade med en av mina bästa vänner för flera år sedan.

För att bli ett riktigt bra medium så krävs det mycket övning och detta skedde under den tiden då jag övade så mycket jag bara orkade 🙂

En av mina försökspersoner var min bästa vän Carina, vi hade vid den här tiden inte känt varandra så jätte länge. Jag trodde dock jag att jag visste det mesta om henne, inget kunde vara mer fel visade det sig, och jag lärde mig läxan att ALDRIG ha förutfattade meningar och censurera mig.

Släpp egot och förutfattade meningar

Jag brukar säga att det du INTE säger under sittningen GILLS INTE, om du inte nämner det INNAN klienten berättar. Det spelar ingen roll hur mycket du känt av det om du inte sa det. Bevisbördan går då förlorad, så våga säga det som kommer till dig hur konstigt det än låter eller känns när du övar. Vågar du inte ha fel när du utvecklar dig så vågar du inte heller släppa egot..

Något av de starkaste läxorna man får inom andligheten har just med förutfattade meningar att göra. Vi tror i vårt verkliga liv precis som i vår andlighet att vi har koll, och att det enda som hänt är det som vi vet. Mer fel än så kan det sällan bli.

Kontakt med andra sidan

Jag tog i alla fall kontakt med andra sidan för att se om någon ville komma till Carina.

Jag blev förvånad då en nära vän till Carina kom som jag aldrig hade hört talas om. Kvinnan hade gått bort i cancer visade det sig, och jag berättade träffsäkert om henne och det faktum att hon hade 7 barn, vilket satt lite långt inne att säga.

Efter det så säger kvinnan dessutom till mig “jag hade alla barn med olika pappor”. Eller hur! tänker jag och ignorerar.

Jag fortsätter dock att känna in och efter en stund kommer det igen “Jag hade alla barnen med olika pappor” No way tänker jag igen och säger fortfarande ingenting.

Det tar sen en stund och sen kommer det igen “jag har alla barn med olika pappor”! Denna gång känner jag att jag inte kan ignorera det hon säger då hon börjat tjata på mig. Jag säger då till Carina, “det här kommer låta jätte konstigt och är säkert jätte fel, men jag måste säga det för det kommer hela tiden”. “Hon säger att hon har alla barn med olika pappor?”. Carina ler och säger “men det är ju sant!”

Herregud så lycklig jag blev att jag sade det som kom. Glöm aldrig att tilliten är det viktigaste vi har inom andligheten. Tillit, tillit….

Namaste Vivi

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *