Mitt livs frikort..

Det är mycket med “frikort” nu för tiden, inte minns på reklamtv. Precis som att det skulle kännas helt okej om partner gjorde frivolter i sänghalmen med just deras stora dröm? Är inte den personen den sista man skulle vilja bjussa på egentligen? Näää, frikort går fetbort…

Däremot så kan jag ibland fundera över hur jag skulle leva om jag fick ett parallellt liv. Om jag fick leva två liv samtidigt, om jag fick ett frikort rakt in i ett liv till, hur skulle det andra då se ut?

Jag har egentligen en hel räcka med olika sorts liv jag skulle vilja leva. Idag lever jag nöjd och glad med min älskade sambo, vi lever vår dröm genom att vi båda älskar våra jobb, som samtidigt är våra största intressen. Utan barn, djur och familj som vi överumgås med så har vi få måsten, and we like it. Men om jag fick önska mig ett liv till, parallellt, så skulle jag önska mig…

Ett liv i Frankrike, i Provence, på landsbygden i ett vackert gammalt hus med vacker utsikt över böljande vinodlingar, jag skulle fortfarande leva med Anders och utan barn. Vi skulle ha olivträd, lavendel och vindruvor i mängder, kanske skulle vi även trampa ihop några flaskor vin och göra egen olivolja och tapenade. Vi skulle dessutom ha några hundar och katter, och vänner och familj skulle älska att våldgästa.

Jag skull lära mig dreja, mera silversmide och kanske plocka fram lite målarfärger och kladda lite, framförallt ser jag mig få en massa inspiration att skriva..

Vem vet, kanske sker drömmen en dag, jag ser den i alla fall inte som avskriven..

Vilket parallellt liv skulle du önska dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *