En Kabbalah meditation – Kom i kontakt med din Livets bok – Akasha krönika

Kabbalha

Kabbalah är ett gammalt religiöst och filosofiskt system inom den judiska mysticismen, där man genom bön och meditation kan komma i kontakt med det gudomliga i korta intensiva ögonblick. Kabbalah ger en förståelse för den gudomliga och dess ordning.

Akasha Krönikan – Akasha Arkivet

Akasha krönikan är en form av tidskrönika som finns i det universella Akasha arkivet. Den registrera alla händelser i ett register på en icke-fysisk existensnivå. Alla våra liv skrivs ner i denna krönika, Mystiker och andliga personer har genom tiderna haft förmågan att kunna läsa denna krönika och på så sätt komma i kontakt med framtida händelser. I både Gamla som Nya testamentet talas det om ett livsregister som går under namnet Livets bok.

Ärkeänglarnas värld – Briah

När vi i meditationen ska träda in i Kabbalans värd så befinner vi oss i den näst högsta världen och i den 3:e dimensionen/Sefiorot Briah – Ärkeänglarnas värld, här möter vi Tzaphkiel (Guds kunskap). Hen står för förståelse i Livets träd.

HÄR FINNER DU HELA KABBALAH MEDITATIONEN

3 thoughts on “En Kabbalah meditation – Kom i kontakt med din Livets bok – Akasha krönika

  1. Tack så jättemycket för den fina Kabbalah meditationen vännen! Önskar dig en underbar fredagkväll och helg! Kram på dig♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *