En magisk kanalisering som gav mig svar om ett tidigare liv jag levt

Lyssna även på mitt senaste podcast-avsnitt om mediumskap, medialitet och spiritualism 

Köp Vivis bok här!


•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Min favorittid att kanalisera på är när jag ligger kvar i sängen på morgonen. Jag tycker det är underbart att börja dagen med att prata med mina andliga guider eller änglar. Härom dagen så hade jag en fantastisk kanalisering på morgonkvisten.

Mina 3 andliga guider

Inte alla men många av våra guider har tidigare levt här på jorden, och då kan det vara så att vi har mött varandra i ett tidigare liv. Jag har i dag tre guider som jobbar med mig på olika sätt. Min guide Nymfer har aldrig levt här tillskillnad mot Svarta korpen som är en gammal indianhövding som varit min pappa i ett tidigare liv när jag var en medicinkvinna. Min tredje guide Christian som är en påve kom till mig 2012. Jag har aldrig tidigare fått veta hur vårt gemensamma förflutna sett ut, men nu så kom det…

Min kanalisering

I min kanalisering så befinner jag mig i en katolsk kyrka på medeltiden där min guide Christian som då är en påve dubbar mig till tempelriddare. Jag blir jätte förvånad när jag dessutom förstår att jag är en munk, mig veterligen så var inte munkar riddare? Jag har ett stort vackert svärd på min vänstra sida under manteln och jag ser någon inskription på svärdet där jag håller. Han säger sen till mig att jag ska skydda en hemlighet och utan att förstå varför så ser jag sen ett treklöver och en lilja dyka upp som symboler.

Av någon anledning så dök även franciskanerna (munkorden) upp för mig i kanaliseringen och jag såg ett böljande landskap med druvodlingar. Kopplingen förstår jag när jag såg vad som hände efter tempelriddarnas undergång.

Sök information

Jag brukar alltid säga till mina elever på mina kurser att googla på det som kommer. Då brukar mycket av informationen falla på plats. Så det gjorde jag.

Detta fann jag…

Symbolerna

En arkitektonisk treklöver som skall symbolisera treenigheten.

Treklöver kan man finna som detaljer i kyrkor där den symboliserar treenigheten.

Liljan har sedan medeltiden använts i den kristna konsten, främst då madonnaliljan. De tre kronbladen kopplas till Treenigheten.

Liljan har även använts som attribut till Ärkeängeln Gabriel som jag arbetar mycket med.

Korståg

Medeltiden var en tid då kungar, drottningar och riddare förde krig och for iväg på korståg till det Heliga landet. Det var också en tid då katolska kyrkan och dess påvar kämpade med världsliga kejsare om makten över Europa.

Hur blev man riddare?

De dubbades till ridderskapet av rikets regent. De andliga riddarordnarna var underställda påven istället för någon kung.

De andliga riddarordnarna – medeltidens militära elit

Det fanns två varianter av korsriddare. De flesta var vanliga världsliga riddare som mest var ute efter sysselsättning, äventyr och ära. Men det fanns också de som valde att tjäna Gud som krigarmunk genom att gå med i någon av de andliga riddarordnarna som fanns vid den här tiden.

Medlemskapet i de andliga riddarordnarna var exklusivt (endast tillgängligt för några få) och innebar vid sidan av livet som krigare även ett liv som munk. Dessa krigarmunkar fungerade som de kristna arméernas spjutspets i de många krigen i det Heliga landet.

Tempelriddare

Tempelherreordens ursprungliga syfte var att skydda kristna och pilgrimer i det Heliga landet. De sägs även ha skyddat den heliga graalen.

Orden var organiserad i tre olika klasser: sergeanter, präster och riddare. Men det var endast riddarna som hade avgett munklöftena och som fick bära den vita manteln med det röda korset.

Ordens stadgar

Stadgarna var var hemliga för alla utomstående.

Historia gällande tempelriddarna

1118 Tempelherreorden instiftades av Gottfrid av Saint Omer och den burgundiske riddaren Hugo av Payens, som blev ordens förste stormästare. Inför patriarken av Jerusalem avlade de och sex andra riddare de vanliga munklöftena om kyskhet, lydnad och fattigdom enligt S:t Benedikts regel.
1312 Påve Clemens V upplöser Tempelherreorden sedan tempelriddarna befunnits skyldiga till kätteri.
1312 Påven Klemens VI utsåg franciskanerna som väktare över den Heliga graven
1314 Jacques de Molay, tempelriddarnas stormästare, och 39 andra tempelriddare bränns på bål som kättare.
1320 Påven Johannes XXII ger inkvisitionen rätt att börja förfölja dem som utövar trolldom och häxkonster.
1336 finns den första noteringen att en riddare som rest till Jerusalem förärades ridderskap vid den Heliga graven.
1500-talet påbörjades en ny epok, då franciskanerna vid Heliga gravskyrkan själva fick rätten att dubba riddare.
1847 Orden etablerade som en katolsk riddarorden som idag arbetar med medlemmarnas andliga utveckling och att stödja kristendomens fortlevnad i det Heliga landet genom böner, pilgrimsresor samt ekonomisk hjälp.

Kram och namaste Vivi

8 thoughts on “En magisk kanalisering som gav mig svar om ett tidigare liv jag levt

  1. Jag tog hjälp av din kanalisering och fick intressanta guider va jag tror är mina guider. En vacker ljusvarelse en kvinnlig gandalf men heter Aviola och en kung från babylon Hammurabi 1700f.kr och Maria magdalena helgon wow så fränt.Har lyssnat på många podcast mycket bra älskar dem man lär sig så himla mycket kram ellie = 8 i numerologin 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *