En omtumlande dag som kom med både sorg och fest.

Gårdagen kom med en sorg i familjen samtidigt som vi stod mitt i ett firande. Hur hanterar man sånt? Känslorna åkte berg och dalbana medan man försökte ta in och förstå vad som hänt. På 1 dygn vändes allt upp och ner och min svärmor lämnade jordelivet. Det finns en gåva i att det gick fort samtidigt som det är sorgligt att det behövde ske.

De var som att änglarna hade styrt upp dagen för Anders och jag befann oss i Göteborg där hans syster bor då min äldsta syster Lisa som också bor där fyllde 60år. Så på dagen firade vi Lisa och på eftermiddagen åkte vi över till hans syster med familj för att få vara tillsammans och prata igenom det som skett och det som kommer efter. Det var en fin eftermiddag. Vila i frid kära svärmor.


På morgonen när jag fick beskedet eftersom Anders inte väckte mig på natten då han ville vara själv så tog vi en promenad. Hon hade valt en vacker dag att lämna oss.


❤️


❤️


❤️


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Det blev ett lite kortare firande med syster som fyllde 60 än vd jag hade räknat med. Men det var en trevlig dag och skönt att skingra tankarna en stund.

Här är jag och mina syskon som var där (finns fler). Allt som allt så har jag 6 syskon även om jag inte umgås med 2 av dem. Den vi saknade var Kristin som inte kunde komma.

Första kullen där Lisa är äldst och jag yngst, Tomas och Kristin är mellanbarnen.

Familjen med respektive och barn. Mats ena son ville inte vara med på bild…

Jag och älskad syster

Jag med syster, bror och sambo

Smarrigt!

Födelsedagsbarnet…

På kvällen åt vi middag på Norda Bar och Grill

❤️ Jag drack cola och Anders Dry Martini med en massa oliver…

❤️

❤️

One thought on “En omtumlande dag som kom med både sorg och fest.

  1. Både glatt o sorgligt men vi vet ju att hon finns i en annan demmention o bara lämnade verktyget= kroppen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *