Firade lite med vännen Agneta Sjödin

Igår så spelade Agneta in det sista på sin ljudbok inför boksläppet. Det var värt att fira tyckte vi så det blev lite champagne, jordgubbar och min favoritsallad caprese med avocado.

Hon har en releasefest för boken “Drömdagboken” den 20 augusti så då ska jag gå dit med mediet Camilla Elfving, det ser jag verkligen fram emot. Framförallt så längtar jag efter att få läsa den nya boken, älskar alla Agnetas böcker. ❤️

Så igår blev det mycket boksnack, vi är båda sådana som har flera böcker på gång samtidigt, antingen i huvudet eller redan uppstartade. Jag har för närvarande åtta påbörjade böcker 🤣🤣

 

Om man följer Agneta så vet man att hon ser hjärtan överallt som hon fotar. Hon har även skrivit en bok där huvudperson ser och följer tecken (En kvinnas hjärta heter boken). Igår hittade hon ett hjärta på parkeringen när jag skulle åka hem och hon skulle passa på och slänga soppor. Känns som hjärtat kom med ett intressent budskap…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *