Här ger jag tips på hur man smart och vackert kan organisera sina stenar och kristaller. Låt dig inspireras…

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Jag blev själv lite besatt när jag fick syn på en bild av hur hur man kan organisera sina stenar och kristaller på ett snyggt sätt. Började sen febrilt leta bilder för inspiration som jag här delar med mig av, både enkla och mer kreativa idéer.

 

 

8 thoughts on “Här ger jag tips på hur man smart och vackert kan organisera sina stenar och kristaller. Låt dig inspireras…

  1. Hej.Så många bra tips! Men måste köpa stenar först. Kan man skicka efter på nätet? Tror inte det finns någon affär här i Enköping som säljer stenar numera.

  2. Åh tack för de fina tipsen, så vackert! Har ingen bra förvaring för alla där de får synas just nu, men det ska bli!!

  3. Inga – om du är i Västerås ibland så har Butik Shanti massor av fina stenar och kristaller 🙂 Ligger på Badhusgatan i city, väl värt ett besök!

  4. vita lilla bordet, med snäckor i :=) Har haft ett stort liknande bord, som tyvärr fått skänkas då inget köpte, flyttat litet så ingen plats..=)Men sånt där skulle passa.

    Har annars själv olika glas askar med avdelningar te.x o speglar med guldrmar. Något mer jag ska kika efter är definitint någon trälåda, dyl. att lägga healing/ chakra stenar i med fler fack.=) Bra idé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *