Häxkurs på ingång!

Jag älskar att förkovra mig i min andlighet. Jag har varit praktiserande “häxa” i många år och har en egen liten coven (grupp av utövare). Jag utövar en naturreligion där Moder Jord, Gudinnekulturen och årstiderna är centrala. Jag firar bl.a. åtta sabbater om året, en del firar fyra, det är lite olika. Man jobbar också med magi som egentligen handlar om attraktionslagen. Det jag sänder ut får jag tillbaka. Enkelt och effektivt

För att lite ytterligare utveckla mig så ska jag gå en 1:årig häxutbildning hos Wargmåne i Lysekil. Ska bli jätte kul, så härligt att få in lite nya energier i utövandet i vår häxgrupp, alla gör ju på sitt sätt.

Så idag har jag och Anders bokat hotell i Lysekil i april, fredag till måndag. Blir både arbete och kvalitetstid för oss båda. Gud så jag längtar. Ni kommer att få följa mig på den kursen om ni är nyfikna.

Dagens tarotkort som jag drog för mig blev “Eremiten”, inte så förvånad, sitter ju mest hemma och jobbar, men imorgon blir det andra bullar minsann..

Namaste Vivi

One thought on “Häxkurs på ingång!

  1. Mycket intressant det du är med om! Är alltid lika roligt att följa dig på vägen! Ha en fortsatt mysig söndagkväll! Kram på dig♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *