Intuition är när själen och inte intellektet kommunicerar med oss – Genom den så får vi en direktåtkomst till vår undermedvetna kunskap.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Intuition är när själen och inte intellektet kommunicerar med oss – Genom den så får vi en direktåtkomst till vår undermedvetna kunskap.

copyright © Vivi Linde

Intuitionen är när själen kommunicerar med oss i stället för vårt intellekt, man vet något utan att egentligen veta. Det är den första inre känslan av en förnimmelse man får innan man man medvetet börjar värdera eller tolka. Det är en slags direktåtkomst till den undermedvetna kunskapen där något baseras på en slags mönsterigenkänning och är därför en betydelsefull resurs för vår hjärna.

Intuitionen handlar om ett instinktivt vetande utan att förstå hur eller varför man vet. Man fattar beslut utifrån det omedvetna sinnet snarare än det medvetna bara för att det känns rätt.

Intuitionen är en gåva som många väljer att inte ta fasta på eller tro på. Vi fattar ofta våra bästa beslut just utifrån vår intuition eftersom den bygger broar mellan vår instinkt och våra tankar. Det är vår andlig muskel som ständigt behöver tränas och man ser den som själens röst snarare än intellektets.

Intuitionen är snabb och agerar utifrån vårt undermedvetna och det är därför vi ofta inte förstår varför vi känner på ett speciellt sätt. Besluten är inte rationellt uttänkta utan uppstår omedelbart och utan reflektion. Det intuitiva systemet vet rätt svar långt innan det rationella systemet gör det.

Att känna på sig att något ska hända är inte intuition utan det är prekognition (att ana/få förhandsbesked).

Genom att öva upp förmågan så kan man lära sig att fatta rätt beslut och ju fortare man kan uppfatta sin intuition ju bättre blir besluten. Man har inte endast nytta av den när man fattar beslut eller gör ett val utan även i vårt mediala arbete.

Kram & Namaste Vivi

One thought on “Intuition är när själen och inte intellektet kommunicerar med oss – Genom den så får vi en direktåtkomst till vår undermedvetna kunskap.

  1. Alldeles riktigt o slog mig att nog därför mitt flöde i det mediala arbetet är som allra bäst o renast när jag har klienter nonstop.. Tex suttit på mässor o allra första gången från 10-19 och 31st som spådde sig.. Var helt slut men var helt underbart.Samt det är några år sen så har fått väldigt fin feedback på det som sades Så ja, jag är med helt övertygad om att du alltid ska ta till dig det första

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *