Jag har anmält mig till en jätte spännande kurs. Nu ska jag ta det hela till en ny nivå…

Jag tycker det är både kul och nyttigt att gå kurser lite då och då. Just nu så går jag en 3:årig utbildning till Alkemist. Men sen så finns det något som jag alltid har älskat och det är Tibetanska klangskålar och deras frekvensarbete. När jag gick på kundalinyoga så var det bästa jag visste när man fick ligga ner och instruktören slog på en buddistisk gong så att det vibrerade i hela kroppen. Galet härligt! Vibrationer påverkar oss enormt och kan hjälpa oss i våra prosesser.

Så tanken är att jag ska ta mina meditationer till en helt ny nivå…

Utbildning i Klangterapi

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta terapeutiskt med klangskålarna. Du får ökad förståelse hur vibrationerna från skålarna påverkar kroppen och hur du kan behandla olika typer av problem både individuellt och i grupp.

Utbildningen är 4 dagar uppdelade på 2 helger. Under kursen går vi igenom:

  • Genomgång av olika skålar och pinnar
  • Prova på olika speltekniker
  • Egen erfarenhet av hur kroppen påverkas av klangskålarna
  • Fördjupning i terapeutisk användning av klangskålar
  • Hur du använder skålarna på dig själv
  • Hur du använder skålarna på andra, klangmassage
  • Fördjupning av att hålla klangmeditation i grupp
  • Klangskålarnas möjligheter och begränsningar
  • Grundläggande energiarbete
  • Rening på energinivå

HEMSIDA 

När: Helgerna 8-9/12 och 15-16/12
Tid: 9:30-16:00
Var: Din Hälsa, Hagagatan 6, Odenplan Stockholm

Kram & Namaste Vivi

 

2 thoughts on “Jag har anmält mig till en jätte spännande kurs. Nu ska jag ta det hela till en ny nivå…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *