Jag kallade på Ärkeängeln Ismael och fick hjälp

I fredags så skulle jag åka till Odenplan och handla lite smått och gott som jag behövde. På tunnelbanan in så kom jag på att jag behövde gå till hälsokosten och köpa nya matsmältningstabletter. I höstas testade jag mig och upptäckte att jag har en värdelös matsmältning och behövde tillsätta matsmältningsenzymer.

Sista tiden så har jag jobbat mycket med änglarna, och det har fått mig att inse att jag mer aktivt ska börja be änglarna om hjälp inom de områden som de härskar i, alla arbetar med kärlek och healande men de har också sina specialområden.

Så på tunnelbanan så kallade jag på Ismael som kan mycket om vår hälsa, kost och naturmedicin. Jag bad att han skulle hjälpa mig med min kost och hälsa som jag gjort stora förändringar i det sista året, bland annat så har jag slutat äta socker och mjöl. Jag har fuskat utan dåligt samvete vid några få tillfällen man annars går det riktigt bra och jag känner mig nöjd med mitt beslut och nya livsstil.

Jag tänkte inte på detta mer när jag sen klev in på butiken med naturmediciner. Jag bad ju inte om att få hjälp här och nu, utan rent allmänt, jag  lämnade över till honom att bäst bedöma mitt nästa steg och hur det skulle se ut.

När jag kom fram till disken och bad om mina tabletter så började expediten ställa “tusen frågor”, jag blev lite överrumplad då det inte hänt tidigare när jag köpt tabletterna, inte ens i den butiken. Jag visste inte alls vad jag skulle svara då jag har dålig koll på de inre organen. Hon berättade iaf att man kunde har fler problem som hängde ihop med matsmältningen, hon frågade om just den enzymern hade hjälpt mig för det finns tydligen flera? jo ja, det hade den gjort konstaterade jag.

Då berättade hon att det är möjligt att även levern kan vara ett problem, när man får hjälp av just dessa tabletter som arbetar med bukspottskörteln så är det troligt att man även har problem med levern, man spjälkar tydligen inte fettet som man ska vilket får olika konsekvenser som t.ex att kroppen inte tar upp näring och annat som jag inte riktigt kommer ihåg, man får tydligen även problem med vikten.

Så frågan var hur jag reagerade på fett? Då gick jag igång ordentligt, jag klarar nämligen inte av att äta speciellt mycket fett, jag blir extremt illamående och det sitter i hela dan, detta gör att jag sen känner äckel för det jag ätit och får avsmak. Så då konstaterade hon att jag behövde hjälp med det. Tydligen så får man även ett behov av socker när man har obalans i levern i detta fall och jag rekommenderades att äta bittert. Usch men okej.

Det är möjligt att min info är lite fel framställd då jag inte är en expert på detta men summan av kardemumman var att jag fick hjälp.

Jag är verkligen djupt tacksam för hjälpen jag fick av expediten och att hon lät Ärkeängeln Ismael prata genom henne. På vägen hem så tackade jag Ismael allt vad jag orkade. Jag har nu bestämt mig för att oftare be änglarna om hjälp, här var hjälpen omedelbar vilket är en jätte häftig upplevelse.

Jag tror att Ismael har vart med mig gällande min kost sista året även om jag inte har förstått det. Det kommer att bli spännande att ha en mer medveten kontakt och att arbeta med honom i framtiden.

Vi är inte ensamma, vi kan få både hjälp, råd och sällskap av änglarna och våra högre andliga vägledare. Ju mer medvetna vi är, och ju mer vi jobbar med dem, ju mer utvecklas samarbetet. De finns alltid där, även när vi själva är själsligt frånvarande. Men man ska inte glömma att det är vår sak att göra vår del i samarbetet. It takes two to tango.

Jag känner mig verkligen djupt tacksam och ödmjuk.

Namaste Vivi

6 thoughts on “Jag kallade på Ärkeängeln Ismael och fick hjälp

  1. Jag vill så gärna lära mig mer om änglar och andlighet. Köpte din mediala kurs i vintras och vill lära mig mer. Var kan jag få reda på vad de olika änglarna jobbar med? Du är så inspirerande Vivi. Skulle gärna vilja träffa dig. Kram Åsa

  2. Hej vackra du 🙂 ! Du skriver sååå bra o.förståeligt.Jag har själv blivit hörd o.verkligen hjälpt av änglarna vid två tillfällen..Jag pratade med dom om mina tankar o.min ‘nöd’..sen la jag det jag önskade hjälp med i deras ‘händer’..Nu undrar jag hur man vet vilka dom olika ärkeänglarna är o.vad dom står för? O.hur vet man om man har en egen skyddsängel..vilken isf..? Jag bad bara om hjälp rakt ut till den/dom änglarna som fanns hos mig..Tacksam för svar..Namaste ♡♡

    1. Jag kommer att skriva om det. Du kan googla på ärkeänglarna och se vilken som du känner tjänar det du önskar be om <3 Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *