Lär dig att skriva med automatiskt skrift – Kanalisera information från högre frekvenser

Automatisk skrift är en metod för att kanalisera information från högre frekvenser av andliga varelser: vårt högre jag, våra guider, änglar och bortgångna på andra sidan. Det som sker är att vi sätter oss med papper och penna, eller vid datorn, välj det som känns mest bekvämt, kopplar upp oss mot det andliga planet och låter sedan pennan eller fingrarna skriva själv. Resultatet kan bli förbluffande!

LÄS ARTIKELN PÅ MIN HEMSIDA FÖR ATT LÄRA DIG!

Lär dig att skriva med automatiskt skrift – kanalisera information från högre frekvenser

 

2 thoughts on “Lär dig att skriva med automatiskt skrift – Kanalisera information från högre frekvenser

  1. Hej! Jag har gjort automatisk skrift och fick ett hot om döden, riktat mot mig. Jag blev skärrad och undrar om det kan slå in? Svara gärna, jag är orolig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *